JógA 2024
margitszigetijoga.hu login

Ly0126975 HAWAII

(808) 836-0313

2024. március 27.
szerda 14:22
álláspont

Legacy Donation Made Easy | CARE Bequest Donation

Questions? Contact us at (808)-836-0313 or what@higoodwill.org.

DONATE. CREATE local....

Gift in Wills Have the Power to Help Ensure CARE Can Continue to Serve Those in Need. CARE Works Around the Globe to Save Lives, Defeat Poverty and Achieve Social Justice.

When you include CARE as part of your legacy,

your generosity enhances our global work to save lives, defeat poverty and achieve social justice. Thank you for ensuring CARE can continue to serve those in need now and for generations to come. Bhagavad-gītā 11. 25.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

Tudod a tanultak és a valóság más, a hold is slasszázik mint a ringató, aztán sarkon fordul, hogy ellene legyen a napnak. Ezt csak kevés helyen látja az ember. Egy szög távolságát teszed a szemed elé és hosszasan nézed az éjjeli holdat, - szemeddel is - láthatod, hogy a referencia ponthoz (szöghöz) képest a hold nem egyenes úton jár sőt! időnként komoly kanyarokat tesz meg, ez nem egyenletes!!

Inflectional, inflectional or fusion languages ​​are those synthetic languages ​​that are able to express grammatical relationships by changing word forms (inflection) - by conjugation, word formation, or by changing the stem. In contrast to agglutinating languages, where the words expressing certain relationships...

❗️ज HATÁSKÖRॐ HATÁROZAT

Ma köveket adok el arany áron. Persze kell hozzá egy baleset: [MJ] , egy törött telefon és némi szerencse. [MJ] Nem viszek magammal semmit, csupán egy oldalra mutató linket, egy kézben tartható csótány mását, egy 22 éves puha tokot, egy mérleget, egy arra alkalmas pólót, egy asztalra fektetett angol tudást, egy 4 hónapos kutyát (KI PoUPI, can i see yes?) egy csótány dobozt, melyben a linkre mutató nyomtatott forma olvasható. Ne keressetek, kiiványatok sok szerencsét, [FB] még úgysem sankirtanoztam Going to Hawaii! - GOon.

Surfing Accident - Pūpūke


KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Névnapi nyereményjáték!