A 2024
margitszigetijoga.hu login

Szöglet(e)4.0 és Üvegkapu€4.0

Informatikai biztonság:

2023. március 24.
péntek 06:03

Mi fán terem az Üvegkapu€4.0? | videóval!

Célba ért az 5-ős szintű biztonságtechnikai eljárás! Fejlesztők számára letölthető az Üvegkapu€4.0 betekintő PHP-s változata (zip).

A Covid és a közeli háborús helyzet okozta

ॐ INDÍTVÁNY

fenyegetettség megengedővé tette, a korábban bűntetendő adatgyűjtési eljárások közül azon technológiát, mely a DHCP azonosítási eljáráson belül az érkezési adatsorokra vonatkozik. Mára ezen technológiát az úgynevezett konvergált hatóságok is pozitívan elismerik: [youtube]

A katasztrófavédelemmel

foglalkozó (a jogszerű építőipari foglalkoztatás - megállapodás - nézőpontjából is figyelemreméltó) fejlesztők több kihelyezett rendvédelmi wifi adaptereken végzett forgalmazási és DHCP érkeztetési adatokból jelenlétre engedélyezett, vagy ismeretlen személyre utaló azonosítás eszközöl az emberi értékek védelme érdekében. Ez gyakorlatilag egy előrehaladott informatikai rendészeti kombináció.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

Az eljárást elsőként a SZIKRAI BORÁSZATI Kft.-nél alkalmazták

  • 2021-ben, melyet 2022-ben felkarolt a „Nemzeti érdek” és létrehozták azon építkezési területre vonatkozó jogszabályi környezetet, mely kiterjesztette az említett eljárást geopolitikai rendszerekre.
  • Üvegkapu - Magyar Kereskedelmi és Iparkamara :

A jelenlegi fejlesztési környezet alapjait

egyszerű megérteni, hiszen a portára érkező céges mobiltelefon wifire való kapcsolódása és a forgalmazási adatok első percében megjelenő hitelesítési kulcsainak jelenléte kliens telepítése nélkül azonosítja az ellenőrihető munkába érkezetteket vagy távozókat. Az eljárás, akkor képes pontos jelenléti adatot generálni, ha az minimum két wifi ponton haladott át.

A jogszabály rámutat, hogy

amennyiben nem készült papír alapú jelenléti, úgy el kell fogadni a gépi eljárásból származó adatokat.

A bűnmegelőzési és a lopások utólagos vizsgálata során

jelentős előlépésre számíthatnak azok a cégek, akik drága fizikai kártyás beléptető rendszer helyett (vagy annak kiegészítőjeként) a most fejlesztési fázisát élő rendszert választják. Ismeretes, hogy a kameraképek gyors visszatekintését, azok időrendi értelmezését nagyban elősegítik az ehhez hasonló eljárási módszerek, különös tekintettel a kimentési körülményekre.

A csatolmányban szereplő grafikon,

az Üvegkapu€4.0 technológia alkalmazását mutatja gyártási környezetben. A fejlesztés elsődleges célja a teljesítmény alapú bónusz rendszer automatizálása, mely a gyártásban résztvevők perc alapú elszámolását teszi lehetővé, akár olyan környezetben is, ahol nincs portaszolgálat, vagy több szabad bejárattal is rendelkezik a terület.

Nehéz elrugaszkodni a megszokott kártyás alapú metódusoktól

ॐ HATÁROZAT

és elfogadni, hogy a zsebünkben lévő digitális eszközök képesek a munkáltató számára perc alapú érkezési és távozási információval szolgálni. Az eljáráshoz szükséges technológia beruházási szempontból csekély költséggel jár, hiszen a LINUX alapú DHCP szerverek a mai napig tárolják ezen mozgási adatokat, akár laptop, táblagép vagy mobiltelefonról beszélünk. A tárolt napló állományok irányzott feldolgozását adatbázisban tárolják és lekérdezést követően megjelenítik grafikonos és jelenléti íven összegző formában egyaránt.

A szoftver alapjait

Könyves András Pécsen tette le, a Pécsi Regionális Képző központ intézményében és éles környezetben alkalmazta a Szikrai Borászati Kft-nél. [pdf]

építőipar építőanyag árak alakulása építőipar 2023 építőanyag árak csökkenése építőipar áremelkedés autópálya építő cégek munkavédelem építőipar üvegkapu jogszabályok

(KULCSSZAVAK)

Az eljárást 2021-ben vizsgálta

  • az alkotmányvédelem ,
  • 2022-ben bevezették az építőiparban.
  • Jelenleg az Üvegkapu€4.0 néven iktatott határvédelmi szoftver és eljárás nemzetközi regisztrációja zajlik a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala iránymutatása [youtube] alapján, melyet Olah Zoltán (Könyves Andrást [pdf] felkarolva) kezdeményezett.

Az alvászavar kialakulásának kockázatát csökkentheti

ह KÖTELMÉNYiज HATÁSKÖR

a munkatörvénykönyve által szigorúan vett munkaidő betartására irányuló bekezdések. A túlórák elszámolása, a kötelező pihenőidők kényszeres figyelembevételének elmulasztása utólagosan is bizonyíthatóvá válik az eljárás alkalmazásával.

A felnőttképzési szektorban

a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával karöltve képzést indítanak a közel 20 év alatt megvalósított fejlesztés oktatására.

A program forráskódját a betekintés kedvéért Könyves András elérhetővé tette: [zip]/ PHP - uvegkapu40-szikraiboraszat.zip

Az eljárást a városi közlekedési felügyelet, forgalom optimalizálási és költségcsökkentési szempontból is szeretné foganatosítani, melyhez már keresik a fejlesztői csapatot! A téma iránt érdeklődők önéletrajzát a karrier.nisz.hu oldalon várják!

Könyves András +36 30 399 3130


KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Névnapi nyereményjáték!