A 2024
margitszigetijoga.hu login

Könyvajánló

A Hare Krisna mantra, az azonosulás képlete:

Kezdgyük azzal, hogy a nyaki csigolyák nyomáspontja megegyezik egy többletesen (és képletesen) is forgatható biologiai egyensúlyi szerkezettel.

Tudományos értelemben

az agyi méreganyagok eltávolítása, annak gyakorisága és minősége előfeltétele a hosszú életnek.

Természetes módon,

van egy nyugalmi állapot, amikor a testtartás képessé teszi ezen tisztítási eljárás metódusát.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘
ß

Ugyanakkor

Kossuth Nyomda
Magyar Helikon
15000 Ft

tudatos gyakorlással és ráérzéssel (mint az autóvezetésben a hirtelen tolatás) képes az ember egy mozdulattal elvégezni a fent említett tisztítást.

Mondom a tutit!

  • A lényegre törő szájmozgást és gondolati tisztítást, hangszálak helyes hangolását elősegítő Hare Krisna mantra alkalmazása közben ülő tes(z)thelyzetet kell felvenni, és vagy ezt
  • ezt követően fokozatosan addig halkítani a mantrát, amíg az el nem hallgat a fejben, ezen időszakban a nyakcsigolyák helyes állásának állapotában létrejön az az érzés, melynek következtében az agyi kapacitást gátló tényezők megszűnek és fizikailag is érezhető, ahogyan az agytájék távozik.

Áldás békesség.

Vesalius, Andreas

De Humani Corporis Fabrica - Az emberi test felépítéséről

ॐ INDÍTVÁNY

  • Kiadó: Magyar Helikon
  • Kiadás éve: 1967
  • Kiadás helye: Budapest
  • Nyomda: Kossuth Nyomda Kötés típusa: nyl-kötés kiadói borítóban
  • Terjedelem: 107 oldal Nyelv: magyar, latin
  • Szélesség: 24.00cm,
  • Magasság: 33.00cm
  • Súly: 0.90kg

Noha alkalmatlan vagyok rá, mindazt, amit hallhattam [a lelki tanítómestertől] és mindazt, amit elsajátítottam, elmondom most tiszta szavakkal az Urat dicsőítve, hiszen másképp beszédem hűtlen marad.

Srimad Bhagavatam 3.6.35.

Vesaliusnak ez a műve az orvostudomány nagyszerű újkori diadalútjának forradalmi kezdete. A De Humani Corporis Fabrica teljes egészében reneszánsz mű, e kor társadalmi és művészeti szemléletében gyökerezik, s ezek igényeiből fogant. Csodálatos művészi értékül mellett az ábrák épp azt nyújtják, amire az akkori és még néhány száz évvel későbbi orvosoknak szükségük volt. A műben a tartalom és a forma, a tudományos mondanivaló és a művészi kivitel tökéletes egységgé olvad. E kiadást Dr. Szentágothai János akadémikus, egyetemi tanár, a budapesti Orvostudományi Egyetem Anatómiai Intézetének igazgatója állította össze, rendezte sajtó alá, s ő írta a bevezető tanulmányt, kiegészítve Dr. Timár László művészettörténész és Szántó Tibor könyvtörténész jegyzeteivel. Számos külföldi gyűjteménnyel, múzeummal folytatott levelezés és a képanyag gondos kiválasztása alapján sok anatómiai, anatómiatörténeti, de művészet-, sőt művelődéstörténeti újdonságot is bemutat a kötet. Szerkezeti felépítése, szerkesztési és tipográfiai elrendezése, a képanyag és a szöveg harmonikus összekomponálása, valamint kivitelezésének könyvművészeti értéke, reméljük, megnyeri a bibliofil kiadványokat kedvelő olvasót tetszését.

श normaszöveg?ॐ HATÁROZAT

"Ha szíve szalmával, homokszemekkel, gyomokkal vagy porral van teli (más szóval anyábhilása-purna), akkor nem ültetheti ott trónra az Istenség Legfelsőbb Személyiségét. A szívből minden olyan anyagi indítékot ki kell tisztítani, amely a gyümölcsöző tetteknek, az intellektuális elmélkedésre alapuló tudásnak, a misztikus yoga rendszerének és az úgynevezett meditáció megannyi más formájának a következménye. Úgy kell megtisztítanunk, hogy ne maradjon benne semmilyen alantas szándék." Caitanya Caritamrta 12. 135.

Végtére is minden a sárdagasztási eljárásból indul ki. ß


KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Névnapi nyereményjáték!