A 2024-2026
margitszigetijoga.hu login

ONLINE Könyvajánló OFFLINe

2021. július 05.
hetfő 19:37
álláspont

Valós idejű stratégia - könyvajánló

Valós idejű stratégia - Amikor a stratégiai előrejelzés és a mesterséges intelligencia találkozik Frank Becker - Florian Klein - Andreas Schühly

Megtaláltam

Pillanatnyilag egy gyár valós idejű monitoring rendszerét építem ki, melyhez kerestem egy tág szemléletvétellel rendelkező könyvet. Megtaláltam.

Kezdetben a szervezeti kultúra,

a vezetési elmélet, és a statikus gondolkodásmód okozta szervezeti nehézségekről olvashatunk. Nem száraz, de a történetek terén kissé szűkös írás, nem szereti elpocsékolni az idegen szavakat. Ugyanakkor nagyon helyesen, fejezetenként komoly gondolatsűrűségű mondatokat kínál a szemfüles olvasóknak.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

Csupán 200 oldalas a könyv, de

9786155884894
Pallas Athéné
ॐ INDÍTVÁNY

a tömörsége, és lényegre koncentráló mivolta miatt, igen lassan haladok vele. Fő tanítása az iparágak sajátos korlátoltságainak aspektusbéli megfigyelésén alapuló gondolkodásmód megértése. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ha elegendő szervezeti erő és információ áll a rendelkezésünkre, akkor a már meglévő erőforrások, és átszervezések (csoportosítások) kapcsán olyan szélesre lehet tágítani a jövőképet, mely túlmutat az innováció határain.

Azok számára javaslom a könyvet, akik

hasonlóképpen már beleuntak a szervezeti strukturális merevség okozta hátrányok feketelevesének dédelgetésébe, és van lehetőségük új főzetet kikeverni a megbízható jövő elérése érdekében.

Így tehát a mélyebb okok adnak magyarázatot arra, hogy a világ felfelé vagy lefelé is haladhat afüggőleges tengelyen.

Olvasható a 104. oldalon.

Valós idejű stratégia - Online beszélgetés

2020. 07.31-én online beszélgetést tartottunk a Valós idejű stratégia cimű künyvünkről, ahol a mű szerzői Andreas Schühly, Frank Becker, Florian Klein beszélgettek. Amikor a stratégiai előrejelzés és a mesterséges intelligencia találkozik Valós idejű stratégia? Igen! A német szerzőtrió sikerkönyve azt vezeti le, hogy a mai világban már egy olyan dinamikus stratégiai menedzsmentre van szükség, amely képes reagálni a váratlan mozgásokra, miközben a stratégia hosszú távú fókuszát is szem előtt tartja. A tények, adatok és álhírek szökőárjában fulladozó döntéshozóknak technológiai alapú megoldást javasol a mesterséges intelligencia tudatos alkalmazásával. Bemutatja azt is, miként javíthatjuk a körülöttünk zajló események érzékelését (valós idejű észlelés révén), valamint értelmezését, feldolgozását (tágabb, holisztikusabb értelmezéssel).


KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Névnapi nyereményjáték!