Könyvajánló

Ennek a cikknek az alapját 16 évesen tette le számomra egy világot átlátó ember, aki egyszer azt mondta, hogy egyetlen érték a kukorica.

2022. április 21.
csütörtök 00:18

A tőzsde működésének elve, azaz tőzsde nyitott szemmel: ♦ piszkozat

Oly sok helyen azt állítom, hogy értek a TŐZSDEI grafikonok értelmezéséhez, hát most már Te is értesz hozzá, csupán ezt a cikket kell elolvasni(od):

Lássunk egy örökre megjegyezhető gondolatot:

Minden épületnek megvan a haszonkulcsa, a hasznosságát bizonyító papír pénzben is kézzelfogható tanulsága. Ahol most laksz onnan mint központi bank beszórod a boltba egy másik épületből szerzett összeget. Ha havi fizud van akkor ennek üteme és intenzitása max karácsony környékén változik. Ha napi élővitelt folytatsz, pl. nincs bevételed vagy lehuulóban van a vállalkozásod, akkor az az épület, ahol ezt a pénzbeszedő (pénzbehajtó) cselekedetet végzed, ott nincs olyan vendég aki bejönne leülni az asztalhoz és távozáskor nem fizet vagy nem hoz(z!) magával fizető embert.

Kanyarodjunk a tőzsdei grafikonhoz:

minden cégnek megvan a napi forgalmazhatóságának maximum és minimum értéke, ez iparáganként eltér, hiszen hóvirágot is csak bizonyos évszakban lehet nagy mennyiségben találni az ég alatti legelőn.... Tehát és mindenek fölött, minden épület, ahol a nyersanyagból kézzelfogható és testbe bedugható tárgyat vagy túladagolás okán mérget gyártanak pénzért, ott jelentőségteljesen meghatározható korlátozott mennyiségben és ideig képesek ezt átvállalni a dolgos kezek.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

Meg kell érteni, hogy

963 9659 01 0
?
5000 Ft + postaköltség

a kiöregedő és felnövekvő társadalmak egyensúlyát apáink és anyáink teremtik meg egyik épület és másik pince közötti társalgóban.

Ha 6T tehát ,

a társadalom azon területén ügyeskedők helyes döntés(ük) kapcsán helycsere és támadást gyakoroltatnak veled gyerekként az helyes, de ha idős honfitársainkon gyakorolják ugyanezt a saját gyermekeik helyezkedése érdekében az már terrorizmus.

Ha képes<|>vagy felismerni

a terrortámadást a tőzsdei grafikonok világában, akkor megérted, hogy nem a piros drótot vágjuk el, hanem ŐK egymás torkának esnek, azért a címert és hologramot tartalmazó nyanvas nyomtatott újságért, melyért cserében a boltban kapnak két választ/páleszt. Igen, pénzért adnak választ a könyvesboltban és ételt a boltban!

Ez minden,

a grafikont el kell fordítani a 45 fokos teccetős formátumból a valós vízszintes tengelyre és fel kell databolni termelés zárulta részlegekre és az elemzés olyan egyszerű lesz, mint amikor tudod hogy éhes vagy és ennek időpontját a korgó gyomor jelzi számodra. Ha látod a grafikonon a korgó piros gyomrot, akkor az azt jelenti, hogy nyílnak a raktárak és indulnak a kamionok és mindeközben útlezárásokkal érik el az tömbösített útvonal felszabadítást. Csekély esélye van annak, hogy ezt egy élet alatt megérted, de itt állnak azok a sorok, melyek betűit nem te tanultad meg leírni és mégis te találtad fel az írást.

"Teljesen újra kell rajzolni a közgazdaságtant, és a pénzügyi rendszert is át kell alakítani" - hangzott el a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) és a Magyar Nemzeti Bank (MNB) szakértőinek fenntartható gazdaságról szóló kerekasztal-beszélgetésén. Virág Barnabás, az MNB alelnöke a pénzügyi rendszer hosszú távú szemléletre való felkészítéséről, illetve a jegybank szerepéről beszélt, míg Dr. Aszódi Attila, a BME Természettudományi Karának dékánja a zöld átállás technológián alapuló támogatásával és a háború okozta energiapiaci változásokkal kapcsolatban szólalt meg."

Írja a cikk publikálását követő órában a portfolio.hu, hiszen a BME a mai napik RSS-ez :)

„ Remek ez a könyv. Benne van a rendszerváltással indult másfél évtized összes üzleti illúziója...”

Földvári Zsuzsa, HVG

„Szeles Nóra értékes és nagyon érdekes könyvet írt a magyar tőzsdevilág felélesztéséről, fejlődéséről és jelenlegi helyzetéről. A szerző tőkepiaci szakértő, aki járatos a tőzsdei műveletekben, amiket széles olvasóközönség számára tesz érthetővé. A könyv értékét fokozza, hogy az eseményeket beleilleszti az ország politikai és gazdasági fejlődésébe. Ez a könyv hosszú ideig kötelező olvasmánya lesz mindazoknak, akik közelről vagy távolról tájékozódni akarnak a magyar tőzsde világáról.‟

Lámfalussy Sándor, az Európai Monetáris Intézet volt elnöke

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022