Karantén utáni első JÓGAÓRA!

!!! KÉRLEK JELENTKEZZETEK BE AZ ÓRÁRA:

2020. május 03.
vasarnap 16:42

Mehetünk jógázni a szabadba, és ehhez nem kell sportközösséget alkotnunk! ♦ piszkozat

Kinyitott a Margitszigeti Jóga. Leteríthetjük a jóga szőnyegeket a Margitszigeten!

Kedves barátaink, sporttársak!

Eljött a pillanat, amikor a szabadtéri jóga, mint szabadidős sporttevékenység engedélyezett lett az egész ország területén. A Magyar Közlönyben csütörtök éjjel megjelent rendelet értelmében újra leteríthetjük a jógaszőnyegeinket a Margitszigeten, mivel a koronavírus járvány okozta kijárási korlátozásokon enyhítenek május 4-től. A Magyar Közlöny 2020. évi 96. számának 170/2020. (IV. 30.) számú rendelet alapján engedélyezett a szabadidős sport és a tömegsport célú edzésen való részvétel. Tehát hétfőtől megtarthatjuk a szabadtéri jógaórákat. Bízunk benne, hogy a hétvégi lezárások is feloldásra kerülnek és meg tudjuk tartani a vasárnapi órákat is a Margitszigeten. A kormányrendelet szövege a kép után olvasható.

Az első jóga

Ezúton is szeretettel meghívunk az első, karantén utáni adományos, szabadtéri jógaórára, azaz "edzésre", melynek helyszíne a Margitszigeti Nagy-réten, a Széchenyi Étterem és a Margitszigeti Víztorony közötti réten lesz. Ha Te is nagyon vártad már, hogy újra együtt jógázhass a barátaiddal, gyertek el az első, korlátozások utáni jógaórára, ami dinamikus, könnyed, kezdő óra lesz, a szokott helyen, máj. 4-én, hétfőn, 18:00 órától! A helyszín megtalálható a Google térképen, használjátok a Margitszigeti Jóga célt. Link: A Facebookon is megtalálható az esemény: Kérlek, a könnyebb kommunikáció érdekében csatlakozzatok a Margitszigeti Jóga Facebook csoportjához:

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

"1. § (1) Magyarország egész területén a) sportrendezvény nézők nélkül, zárt körülmények között megtartható, b) a sportegyesület által szervezett, valamint az amatőr sport, a szabadidős sport és a tömegsport célú edzésen való részvétel megengedett” – áll a Magyar Közlöny 2020. évi 96. számában a Kormány 170/2020. (IV. 30.) számú rendeletében.

A Nemzeti Sport is megírta

A Nemzeti Sport honlapján is megjelent a rendelettel kapcsolatban egy elsőre, nem teljesen egyértelmű rész, miszerint csak vidéken enyhülnek a korlátozások, vagy Budapestre és Pest megyére is vonatkoznak-e?

"Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón több, a sporthoz kapcsolódó kormányzati döntésről is beszámolt a koronavírus-járvánnyal összefüggésben, este pedig meg is jelent a Magyar Közlönyben a vonatkozó kormányrendelet." Bővebben:

„ A főváros változtat a stratégiáin, például lehet, hogy nem bezárni fogják a köztereket, mint hétvégente a Margitszigetet, hanem még többet fognak kinyitni, hogy javítsák a város élhetőségét.”

Írja a 444.hu

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022