A 2024
margitszigetijoga.hu login

Könyvajánló

Olvass bele: [pdf]

2023. január 27.
péntek 06:32

TÁVMUNKA ZRT.

Hogyan koordinálhatunk az irreverzibilitásal körbeágyazott perfekcionizmussal küzdő távoli csoportokat, távolról?

Ismét egy könyv, amely ritka utakon járók munkamoráljába add betekintést,

és ismét azok közé sorolandó, ahol a 300 oldalnak csak az első 150 oldala képvisel hozzáadott értéket. Érezhető a két szerző közötti különbség az oldalakon használt kifejezések, jól átgondolt mondatok és az untalan unalmas ismétlődő felsorolásokat tartalmazó tananyag ízű bekezdések olvasása közben.

Tanultam,

ॐ HATÁROZAT

sokat tanultam az írók gondolkodását magamévá tétele közben, de csupán azért mert én magam is távmunkában dolgozom és egyetértően bólogattam az írott sorok és a tapasztalat közötti valós párhuzam megélése kapcsán.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

Ugyanakkor világlik, hogy

978-963-565-139-9
HVG Könyvek
4500 Ft

a szociális távolság és az otthoni munkakörnyezet okozta örömök csupán pár hetesek, ezt követően ráébred az ember, hogy munkabörtönné vált az eddigi feltöltődést és életet adó otthon.

A könyv említi a távmunkában dolgozóknál a depresszió és kiégés lehetőségének

magas kockázatát és mit ad Isten még igaza is van. A kezdeti idők megfelelési kényszere nem csökken, csupán kényszeresen átalakul, túlfűtött, túladminisztrált, mit ad Isten túlellenőrzött kényszerképzetekké.

Én, aki már jó ideje a társaságok embereként

távol vagyok mindentől, még pluszban bezárva képernyők és telefonok hadába fogva, elkezdtem hízni és a depresszió okozta állandó evéstől költekezni. Ezen hátrányokat is említi a könyv, és nem tudja ellensúlyozni azon örömöt (sem), amit azon szabadságnak tulajdonítunk, hogy betudok tenni egy mosást két hívás között (vagy közben). Persze előnyös, hogy bagósokkal nem kell az ebédszünet okozta bűz beszélgetést napközben szagolni, de inkább elszívnék egy fehér füstös ködöt egy mellőzött röhögéssel, mint hogy a tiszta szobát beterítse az állandó kényszeres munkamánia, mely pár méterre levedzik az ágytól. Ha valamit érdemes elkerülni az életben, az a távmunka!

Az előnyök kiemelkedő hátránya, a megemelkedett

ॐ INDÍTVÁNY

áram- és a fűtésszámla, melyet nem tud ellensúlyozni az utazási költség csökkenése sem. Nem a könyv rossz, hanem a valóság, melyet olyan szépre színez a lapokon elhangzó apróságok kecsegtető szóvirága.


KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Névnapi nyereményjáték!