A 2024-2026
margitszigetijoga.hu login

A SINOSZ Budapesti Siketek Szervezete szeretettel várja az érdeklődőket az egészséges életmód jegyében szervezett szabadtéri programjára:

2021. június 30.
szerda 11:24
álláspont

Első jógóránk jeltolmács segítségével siketek és nagyothallók számára

A SINOSZ Budapesti Siketek Szervezete jógaórát szervezett a Margitszigeten, Tóth Anasztázia jógaoktató beszámolója következik:

2021. 06. 28. hétfő 18:00

Nem mindennapi esemény részese lehettem ma este. Egy csodálatos kis csapatnak tarthattam ma jógaórát, ami egyszerre volt számomra megtiszteltetés és kihívás. A SINOSZ Budapesti Siketek Szervezete képviseletében keresett meg egy kedves hölgy nemrég, hogy nem tartanék-e egy siket csapatnak jógaórát. Rögtön igent mondtam, sőt örültem a megtiszteltetésnek. Majd rövid idő elteltével átgondoltam, hogy is fog zajlani az óra. Azt leegyeztettük már az elején, hogy jeltolmács fog jönni velük. Végül az egész jógaóra zökkenőmentesen bonyolódott le, még a befejező relaxáció is.

Ez életem első ilyen jellegű jógaórája volt, és

az első néhány olyan póz után, amikor oldalra, vagy hátrafelé kellett nézniük, vagy épp lefelé, át is hidaltuk a problémát. Először megmutattam, és mondtam is, hogy mit csinálunk, majd utána csináltuk együtt. Mert ugye nekik látniuk kellett egyrészt engem, másrészt, ami még fontosabb volt szinte, a tolmács hölgyet is, aki mellettem ült, a csoporttal szemben. A relaxációt is ügyesen oldottuk meg, még ülve mondtam el az instrukciókat, amit azután fekve valósítottunk meg. Nagyon-nagyon ügyes volt az egész csapat, fegyelmezetten, figyelmesen, kitartóan dolgozott mindenki! Megtiszteltetés volt, hogy velük gyakorolhattam ma este! Valószínű, hogy lesz még folytatás! Köszönet Cséri Vicunak a szervezésért, valamint a jeltolmács hölgynek a segítséget! Klassz este volt! ❤ Az óra végén készítettünk egy csoportképet is:

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

A programon való részvétel INGYENES, a kommunikációs akadálymentesítés biztosított.

Videó forrása:

Jógázz velünk a Margitszigeten!


KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Névnapi nyereményjáték!