Könyvajánló

2023. szeptember 15.
péntek 20:03

Az üzleti modellek radikális átalakítása ♦ piszkozat

Hogyan szerezzünk versenyelőnyt egy forradalmian új világban? Carsten Linz - Günter Müller-Stewens - Alexander Zimmermann

Ismét egy könyv,

ami az átalakuló és újra tervező vállalati irányt erősít. A határérték, mely a termelt érték és a szolgáltatói szektor között húzódik a diszciplínát érvek és ellenérvek tárházát rejti magába. Minden értékre vonatkozó törekvés, mely kiszolgálja a társadalom, a vállalat és végtére is az emberi életet benne van a fejezetekben. Persze az érték, mely megteremti az előrehaladást minden esetben a körülmény, melyet olyan alapokra kell helyezni, amely képes kiszolgálni az emberi célokhoz vezető út jelentős részét.

El kell ismerni, hogy nincs mindenható,

hiszen csak a törekvésből származó erőfeszítés és az örökségből származó tudás közös együttese képes az előrehaladást támogatni.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

Kimondottan jó a könyv,

9786155884023
Pallas Athéné Könyvkiadó Kft.
3500 Ft

képes egyszerre a termelési és a szolgáltatási szektorban munkálkodókat rávenni, hogy a megszokásból végzett munka helyett pár napra válasszuk az átgondolt strukturális méreteket is változtató tevékenységek körének bővítésére...

Sokkal inkább vezetői és szervezői kompetenciák erősítésére szolgáló tudást kapunk, mely képes az erőteljes és meredek utakat lankásítani.

Sajnos nem maradt időm elolvasni a könyv második részét, de csak azért, mert elkezdem átalakítani az életem a könyvben javasolt módon és irányelvek alapján.

„ ”


KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2023