rtl.hu fokusz 2022/04/01/

2022. április 03.
vasarnap 11:47

Keresztülfutotta Amerikát, most a Margitszigeten rója a köröket 24 órán át ♦ piszkozat

Piringer László péntek reggel nyolc óta 24 órán át rója a köröket a Margitszigeten. A Gyermekétkeztetés Alapítványnak gyűjt.

Piringer László fejébe vette,

hogy egy teljes napon át fut a Margitszigeten. Se Laci, se ismerősei nem gondolták volna néhány évvel ezelőtt, hogy egyszer ilyen kihívást talál magának.

Laci 4 éve vette fel először a futócipőt.

Mindössze néhány kilótól akart megszabadulni, hogy jobban nézzen ki. Nem gondolta volna, hogy ezzel a lépéssel új szenvedélye lesz. Azóta körülbelül száz pár futócipőt koptatott el, pedig első futása után abba akarta hagyni az egészet. Tavaly több maraton után fejébe vette, hogy ideje növelni a tétet. Mert nagyot álmodni, és akár csak Forest Gump, keresztülfutotta Amerikát.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

„ Ez 5005 kilométer volt, amit 78 nap alatt tettem meg, Los Angelestől New Yorkig, Életem legnagyobb élménye volt, úgy láttam az országot, ahogy szerintem senki.”

Laci mostani futásával a Gyermekétkeztetés Alapítványnak gyűjt pénzt.

Pontosan péntek reggel 8 órakor vett kezdetét a kihívás. Többen csatlakoztak hozzá, hogy néhány kör erejéig támogassák. Aki szintén így tenne, az a Margitszigeten megtalálja Lacit, ha minden jól megy, akkor egészen szombat reggel 8 óráig.

#FÓKUSZ#SPORT#FUTÁS#24 ÓRÁS FUTÁS#RTL#PIRINGER LÁSZLÓ#ULTRAFUTÁS

vnctogifstep9OCRoptimize.bat.html

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022