Könyvajánló

2022. június 15.
szerda 15:38

Orbán Viktor - Debreceni József ♦ piszkozat

Fel! fel! bukkannak a gyerekcipőben járó antikváriumi dobozokból a politikai könyvek. Jól látható, hogy a könyvajánló nehezített pályás része, már ezen a szinten izomlázat okozó.

A birtokomban lévő politikai könyvek

jelentős része érintettlen és fűzött vagy ragasztott kötései, sehol nem tapasztalt töréseket, mint ahogy azt a politikai pályafutását jól érvényesítő szereplők sem.

Én nem szeretném bepiszkolni a könyv lapjait,

sem a kezemmel sem véleményemmel, ugyanakkor ez egy könyvajánló és egyetlen okos gondolat sem késztet arra, hogy az ezen a szinten hozott negatív gazdasági és társadalmi erők által megtépázott életem egyik másik szerzőjétől, akár még egy leírt vagy hangoztatott szót olvassak. Maradok, inkább a dobozok pakolásánál és a könyvek szanálásánál.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

Kicsit beleolvastam,

963 389 223 6
Osiris
15000 Ft

nem ördögtől való, de nem nekem írták és ha felolvasnák sem érteném, hogy miért olvassák fel nekem egy hazai, de másik világban élők életének politikai történetét. Szép és tartalmas könyvajánlót lehetne ebből írni a választások hurkainak időszakában és bár nehéz szível de le kell, hogy írjam, hogy a temetés közeli időszakban ezen könyvek többszörösét fogják érni, ezért gyorsan fel is árazom őket a 400 Ft(f)os árfolyamot figyelembe véve.

„ ”

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022