A 2024
margitszigetijoga.hu login

széllel keresi a párját?, vagy ékszerrel? vagy énekkel? Várunk a Réten!

2020. augusztus 03.
hetfő 23:50

Közös kirtan a Margitszigeti Jóga csapatával

A Margitszigeti Jóga közössége szeretettel vár Benneteket egy közös kirtanra! A kirtan mantra* éneklést jelent, többek között a bhakti jóga egyik lényeges eleme, fontos módszere a jógának. Gyakorolhatjuk, hangszeres kísérettel, vagy akár anélkül is.

Meglepetés zenész vendégeink is lesznek ezen a délutánon. Nem szükséges jó hang, vagy zenei tudás, mindenki be fog tudni kapcsolódni. A mantrák, amiket énekelni fogunk egyszerűek lesznek, de minden résztvevő kapni fog egy szövegkönyvet. A béke, a pozitív érzések jegyében néhány Shanti (Béke) mantrát is tanulunk majd közösen, melyeket azután otthon, egyedül is tudtok gyakorolni.

A kirtan rendszeres gyakorlása eloszlatja a negatív érzelmeket, a stresszt, lecsendesíti, békéssé teszi, és megtisztítja az elmét, és mantrától függően esetleg kapcsolatot teremt ősi, isteni minőségekkel. (* A mantra olyan szótag, szó, rövidebb mondat, vagy néhány mondatból álló misztikus ima, vers, versrészlet, a védikus kutúra szentírásaiból, mely az elme lecsendesítésére, és egy magasabb tudatminőség elérésére szolgál. Sokféle típusuk létezik. Alkalmazásuk egyszerű, használatuk módja tradíciónként eltérő lehet.)

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

Ha van hagszeretek hozzátok nyugodtan magatokkal!

A kirtant vezeti: Tóth Anasztázia / Nati

A JÓGA VILÁGNAPJA - KIRTAN -2020. június 21.


KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Névnapi nyereményjáték!