A 2024
margitszigetijoga.hu login

2019. március 04.
hetfő 05:15

Jógatábor

A kedvelt, Balaton déli partján elhelyezkedő, népszerű üdülő-és kikötővárosban, Fonyódon várjuk a jógával kikapcsolódni vágyókat!

Nyárindító jóga-hétvége

Jógaórák, közös standolás, napozás, pihenés, kerti bográcsos zöldségpörkölt főzése, - mindez igény és hangulat szerint, választható. Szervezhetünk közös időtöltést, de ha valaki csak strandolni és napozni szeretne, vagy egyénileg megtervezni a programját, természetesen van rá lehetőség. Az utazás egyénileg történik, az étkezés szintén. Szállásfoglalás időrendi sorrendben. Az ár a jógaórákat és a szállás költségét tartalmazza.

A étkezéssel kapcsolatban azt szeretnénk kérni, mivel a résztvevők nagy része vegetáriánus, legyetek erre tekintettel. Egyénileg oldjuk meg az étkezést, közös főzésre van lehetőség, előzetes egyeztetéssel, de mindenkinek lehetősége lesz azt fogyasztani, amit szeretne, az a kérésünk, hogy a tábor területén (ház és kert) ne fogyasszatok húst és tojást.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

Tervezett program

  • Érkezés ápr. 21-én, pénteken délután/este. Az utazás egyéni. (Ha nem leszünk sokan, akkor egy-két autóval meg fogjuk tudni oldani.) PÉNTEK 15:00-től érkezés, szállás elfoglalása. Pénteken este 17:00-től Bevezetés a pránajámába - még vacsora előtt. Ráhangolódunk a kétnapos kikapcsolódásra. SZOMBAT 9:00 – jógaóra (Astanga) Napközben: szieszta - pihenés, napozás, strand. Ki-mit szeretne, lehet közösen, vagy egyénileg is programot szervezni. (Bizakodó vagyok, hogy szuperjó időnk lesz!
  • ) 16:00 – 19:00 Pránajáma gyakorlás, Bevezetés a mantrázásba.

VASÁRNAP 9:00 – jógaóra (Astanga) 14:00 – Jóga, mint az önmegvalósítás útja – előadás - utána kötetlen beszélgetés, a jóga filozófiájáról, és további, a témával kapcsolatban felmerülő kérdésekről.

Szállás

A fonyódi 3500 üdülőépület egyike, egy barátságos, kellemes hangulatú ház ad otthont a Margitszigeti Jóga idei táborának, ahol a jógaórákat a szabadban, a Balaton parton tartjuk. Elképzelhető, hogy a kertet is igénybe vesszük, ez létszám, időjárás, és hangulatfüggő lesz. A balaton-parti nagy, füves szabadtstrand, 15 percre van sétálva, gyalog a háztól. A házban konyha, két fürdőszoba, két wc található, a kertben főzéshez kinti grillező (zöldség grill), valamint bogracsozni is lehet.

A ház mögött a Nagy-Berek található, ami Magyarország egyik kistája, mely régen a Balaton egyik öblözete volt, fontos szerepet töltött be a tó életében. Képe, élővilága, mára jelentősen átalakult, ennek ellenére ma is értékes vizes élőhelyeknek, fajoknak ad otthont, mely közül kiemelkedően gazdag madárvilága. A kiterjedt nádasoknak, az ember számára megközelíthetetlen, érintetlen területeknek némely egysége, része az országos ökológiai hálózatnak.

Az út az, ami boldoggá tesz, nem a végcél.

A békés harcos útja

Fonyód 2016. április

Regisztráció & ár & helyszín

A helyfoglalás a jelentkezés időrendi sorrendjében történik, előleg befizetésével. A könnyebb kommunikáció érdekében a következő e-mail címre küldd részvételi szándékod és telefonos elérhetőségedet: natijoga@gmail.com Köszönöm.

24000 Ft / fő


KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Névnapi nyereményjáték!