NA VÉGRE!

2021. július 24.
szombat 17:43

Gondolatok Dr. Török Gábor - A MAGYAR TÁRSASÁGI JOG ALAPJAI könyvből ♦ piszkozat

Gazdaságunk alapja az információ birtoklás és terjesztésen múlik. Szokás mondani, hogy aki előbb értesül (tudomására jut,) a fejleményekről, hamarabb menekül a megtestesüléstől.

Noha szóvirágok helyett az értelmes egyenes beszédet kultiváljuk, úgyhogy a szócsavarok helyett álljon itt két kép Dr. Török Gábor - A MAGYAR TÁRSASÁGI JOG ALAPJAI könyvből. Ha a második kép nem jelenik meg, akkor annak adatvédelmi okai lehetnek hiszen egy könyv tartalmának publikálásához elképzelhető, hogy a könyv írójának engedélyét kell kikérni.

Ha ezzel nem vagyunk tisztában, akkor vajon kit kérdezzünk meg?

Sok kérdést vett fel az élet és ezekre minden esetben választ adnak embertársaink. Ha nincs körülöttünk szaktekintély, aki minőségi választ tudna adni, akkor fordulhatunk egy könyvhöz vagy az internet adta kagyvaszokat beszívhatjuk az élet örvényébe.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

Azok a könyvek, melyek képesek leírni az életvezetés csínját-bínját azok örök életet lehelnek az olvasó szemébe. Látni lehet, hogy ezen könyvek közül a társadalom számára legelőnyösebb csak azon könyvek lehetnek, amik a szövetséget erősítik gazdasági és társadalmi szinten egyaránt.

  • Dr. Török Gábor által írt könyv elemzése során szignifikánsan vannak szedve a szavak, úgy|hogy ha valaki fog egy ceruzát és módszeresen az összes szót kijegyzeteli, akkor olyan szókincshez és tudáshoz tartó utcába lép, (a)mellyel megértheti a pillanatnyi életének
  • életvezetésének problémáját és, ha ügyes akkor megkapja a megoldást is.

De ehhez ügyesnek kell maradni!

Aki az én végkövetkeztetésemet keresi a fent leírtakban, annak íme itt a mondat, melyet megkaphat mindenki a jegyzetemből (jogtisztán!)

Jogtisztán!

Annyit érdemes tudni, hogy a Google keresőbe a következő mondatot kell beírni: Hatályon kívül helyező rendelkezések, a koronavírus tekintetében!

Enough of fooling around

Elég volt a bolondozásból...

„ ”

Majka & Pápai Joci - Mikor a test örexik (Official Video)

és ezta ZENÉT tedd BE hozzá!

Köszönjük Gábornak az életeken át tartó munkáját! And&s

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022