A 2024
margitszigetijoga.hu login

2023. február 19.
vasarnap 13:58

Jóga a SZABADBAN! - DVD

A DVD 65 perces, négy részből álló dinamikus, haladó jóga gyakorlatsort tartalmaz. Bemelegítés napüdvözletekkel, majd lendületes vinyásza flow és erősítő jóga, végül levezető ászanák, befejező relaxációval.

A DVD teljes anyaga szerzői jogi védelem alatt áll, másolása, terjesztése és nyilvános bemutatása tilos. A gyakorlatok egészséges embernél nem okozhatnak sérülést, amennyiben szigorúan betartja az instrukciókat. Ha bármilyen betegsége van, beszéljen orvosával. Bár néhány gyakorlat kifejezetten ajánlott bizonyos betegségeknél, mégis inkább azok megelőzésére javasolt. A gyakorlás nem helyettesíti az orvosi kezelést. A program készítői, szereplői és forgalmazói nem vállalnak felelősséget a gyakorlatok helytelen kivitelezéséből származó sérülésekért.

A jóga a testi és lelki egészség elérésének rég bevált módszere, erősíti és megnyugtatja az idegrendszert, és tökéletes stresszlevezető módszer is. A jóga, mint egészségmegőrző, betegség megelőző napi gyakorlat, erőteljesen felveszi a harcot a mai, modern, rohanó életmód hatásaival. A hajlítások, nyújtások, lassú és erőteljes mozdulatok vérrel és energiával töltik meg belső szerveinket. A rendszeres gyakorlás erősíti az immunrendszert, felfrissít, és teljes kiegyensúlyozottságot biztosíthat a mindennapokban. Helyreállítja a test izületstatikáját, izomegyensúlyát, miközben a szívműködésre, ideg,-keringési,-és nyirokendszerre, az összes szervre és mirigyre pozitív hatást gyakorol.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘
5000 Ft

A gyakorlást üres gyomorral végezzük, étkezés után legalább 3-4 órával. Viseljünk kényelmes öltözéket, amelyben szabadon mozoghatunk. Mezítláb jógázzunk, a talaj ne legyen csúszós, legjobb ha jógaszőnyegen vagy szőnyegen gyakorlunk. Keressünk levegős helyet, ahol nem ütközünk bele semmibe a gyakorlás során. Összpontosítsunk teljes erővel az éppen felvett testhelyzetre, éljük bele magunkat a gyakorlatba. Ha egy pózt nem sikerül megtartani, ne erőltessük, a fokozatos gyakorlás során, előbb-utóbb megerősödünk és sikerülni fog. Maradjunk meg a testünk szabta korlátok között, fokozatosan, kis lépésekkel haladjunk. Az alapok elsajátítása érdekében, javasoljuk, keressen fel egy jógaoktatót.


KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Névnapi nyereményjáték!