2020. augusztus 22.
szombat 07:49

Honalp vizsgáló működési elve ♦ piszkozat

Mit szeretnél tudni?

A szövegelemzesed halandzsa, nem értem mire megy ki

Egy gépi elemzés, amit most tesztelünk, de a kiolvasásához hangtani ismeretekre van szükség.

HA kíváncsiságod MÉGSEM csökken, akkor

nem mobilon kell megnyitni, hanem monitoron (aztali gépen) és nézni a mintát és a színeket. A halmozott részen találhatóak a lényeges szöveg elemek. Ezek átírásához nyújtanak támpontot a piros dobozban halmozott szavak.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

Olyan mintha

egy varázsgömb közepébe néznél bele, ami látomást és magasabb rendű kifejezés tárt nyit meg.

És mit elemez?

Elsőként az ismétlődő szavakat. Majd abból 3 szótőt képez, és azzal dolgozik tovább. Aztán Az erősen kiemelkedő szavakat megjeleníti a De•va•na•ga•ri átírással rendelkező részeknél és a színek segítségével kiemeli a halmozott részeket. Aztán van egy szótár is, amit használ, aminek segítségével a ragozatlan szavakat is kiemeli. Aztán ezt rávetíti a fibonacci raszterhálóra, ami segíti az olvasó fáradékonyságának "mérését". Azaz az olvasó a halmozottan raszterhálóban erős résznél "eldobja" a szöveget. Ha kikapcsolom a devanágari átírást akkor jobban lehet látni a szöveget... pill.

Devanágari nyelv kulcsa : ideigऌenes ideglenes ऌ = l ऌ a szájpadlás a felső vonal a nyelv mozgását pedig a kacskaringós rész mutatja::: vagyis ऌ = L) A kék + jel a fogakhoz szotított T betűt jelzi. A ?? A k betűt. A FOR részeknél átképzési szaVak találhatók más nyelvekbe. (kapu a nyelvi átkapcsolásokhoz)

„ ”

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022