A 2024
margitszigetijoga.hu login

2020. augusztus 02.
vasarnap 15:34

Haladó Astanga workshop - élménybeszámoló

A komfortzónán túli élmény! Még hogy a jóga nem izgalmas?

A haladó pózok igazi kihívást rejtenek

Tavaly nyáron, miután részt vettem a Kezdő Astanga Tanfolyamon, már akkor érdekelt, hogy mi is van a csónakpóz után! Aztán jöttek vasárnaponként a Margitszigeten a délelőtt 11 órakor kezdődő, teljes első sorozatos Astanga órák, ahol a haladó pózok is szerencsére jelen voltak és egy új világ nyílt meg számunkra.

Egyre kacifántosabb ászanák következtek, de nagyon izgalmasak voltak, igazi kihívást rejtenek még a mai napig is. Nekem nagyon hasznos volt a kezdő tanfolyam, hogy mélyebbre mentünk az ászanák részletezésében, és mindenki megtapasztalta, milyen érzés helyesen kivitelezni a pózokat, mert Nati szépen egyenként beállított mindenkit a helyes irányba. Az idei haladó Astanga workshop minőségi folytatása volt a kezdő tanfolyamnak.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

Belekóstoltunk a második sorozat elejébe!

A haladó workshop családias hangulatban telt, közel 4 órán át jógáztunk, megismerve a testünk olyan határait, amit az elménk még nagyon elképzelni sem tudott volna. :-) A nap folyamán egyre több mentális és fizikai korlátot törtünk át, egyre több erőt és lendületet éreztünk magunkban, végül a percek már csak a kíváncsiság és a rácsodálkozás élményének a körforgásában teltek :-) Bevallom arra számítottam, hogy az első sorozat második felén megyünk végig csak, lehet nem voltam elég figyelmes, de meglepődve vettem tudomásul, hogy most bizony belekóstolunk a második sorozat elejébe is egy kicsit. Újra elkapott a kíváncsiság!

Még másnap is szárnyaltam!

A második sorozatban szereplő pár pózt régi ismerősként üdvözölhettünk más jógaórákról, de az Astanga kötött sorrendjében értelmet nyertek a mozdulatok, az ászanák életre keltek és számunkra is megnyíltak a kapuk a tudatos jógázás irányába. Belekóstoltunk a második sorozat elejébe is egy kicsit. Voltak olyan páros gyakorlatok is, ahol egymást segítettük a pózok végleges felvételéhez vezető úton. Rengeteg hasznos tapasztalatot szereztünk 4 óra alatt. Testi fáradságom ellenére lelkileg még másnap is szárnyaltam, hiszen áttöréseket hozott számomra az új ászanákkal való ismerkedés.

"A legnagyobb veszély számunkra nem az, hogy túl nagyot álmodunk és nem érjük el, hanem hogy túl kicsit és elérjük."

Michelangelo Buonarroti

Ashtanga Second Series Yoga Class with KinoYoga

Ne tervezzetek más programot aznapra! :-)

A workshop után a testem pihenést követelt, szinte mozdulni sem tudtam már aznap, így sajnálatos módon az esti programomat le kellett mondanom, de a lelkem legmélyén büszke voltam magamra, hogy tudok végre nemet is mondani, és magamra figyelni, a testem jelzéseit tiszteletben tartva, megadtam neki, amire vágyott, csak otthon maradni és végignyúlni az ágyon. :-)

Ajánlom Mindenkinek, hogy próbálja ki és tegye Magát próbára, új utak felfedezésében, mert nagyon csodálatos kaland vár rá, jah és aznapra ne tervezzetek más programot! :) Köszönjük szépen a felejthetetlen élményt Natinak és Andrásnak!

és ezta ZENÉT tedd BE hozzá!

Kowalsky meg a Vega - Hála veled + Egy világon át Live

kS4FroN0wL0


KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Névnapi nyereményjáték!