A 2024
margitszigetijoga.hu login

2017. augusztus 07.
hetfő 13:49

1 perc alatt robbanok, de ez már a múlté!

Szeretem, amikor tiszta a tudatom és nem érzem a szükségét semmivel eltompítani!

Hogyan változtat meg a jóga?

Hátfájás miatt és azért kezdtem el járni, mert az az „1perc alatt robban” típus voltam. Az első egy évben türelmetlenül „unatkoztam” végig az óra végi relaxációt, mit fogok ezután a boltban venni és hasonló gondolatok cikáztak a fejemben, de éreztem, hogy jót tesz a testemnek. A következő időszakban kezdtem el érezni, hogy a légzéssel ki tudom adni magamból azt a haragot, ami nagyon régóta bennem lehetett (azóta annak nyoma sincs).

Ezután rátaláltam a szabadtéri jógaórákra, ami már a teljes komfort, ennél jobban nem lehet érezni az összhangot a természettel, mint amikor fű van a lábad alatt és nincsenek falak, nem használódik el a levegő a teremben, csak érzed, ahogy melegít fel a tavaszi napsugár. Időközben sok minden változott. Mások lettek a barátaim. Azt szeretem, amikor tiszta a tudatom, nem érzem a szükségét semmivel eltompítani. Régen ateistának vallottam magam, aztán valahogy elkezdtem hinni. Sok pozitív írás, tanító, esemény talált rám, ezeknek köszönhetően teljesen változott a világképem.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

Be kell érnünk kevesebbel? Nem!

Észrevettem, hogy a gondolataimmal irányítom az életem. Sajnos elhitetik velünk, hogy be kell érnünk kevesebbel, pedig bármi a miénk lehet. A nehéz időszakok a tanulást szolgálják, hogy aztán ne kövessük el újra azokat a hibákat, vagy más irányba tereljék az életünk. Már nem tudom elképzelni az életemet úgy, hogy ne jógázzak. Érzem, ahogy az ülőmunkától „leáll a vérkeringésem”, a jóga minden porcikámat megmozgatja és mindenhol áramlik az energia, nem keletkeznek elakadások.

Az órák után lassabban veszem a levegőt, üres a fejem, nem foglalkozom semmivel, csak élvezem a nyugalmat.

Csak nézz ránk! Minden a saját maga fonákja, minden a feje tetején áll. Az orvosok lerombolják az egészséget, az ügyvédek lerombolják az igazságszolgáltatást, az egyetemek lerombolják a tudást, a kormányok lerombolják a szabadságot, a média lerombolja a tájékoztatást és a vallások lerombolják a

Michael Ellner


KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Névnapi nyereményjáték!