Program & ZENE #& Könyvajánló

2022. július 21.
csütörtök 04:06

Nebántsd a Hangot a fejedben: KIezDEtektől ♦ piszkozat

A konzisztencia tekintetében, Vajda Albert ismét elmondra, de már számtalanszor, és azt követően már nyomtatásba is adta és nem utolsó sorban dombornyomott borítóval megerősítette:

Hogy kigyomlálni az élet virágát azt jelenti, hogy mielőtt

belesü-bp-et(er)esz saját végbélnyilásodba, azelőtt érdemes átgondolnod, miként tellik mindenki más napja. Ha igazán érteni akarod egy másik ember szakmáját akkor minimum 7 napig kövesd egész álló nap és ha lehet, csak akkor szolaj meg, ha nem hozzá beszélsz.

Újabb sajtótájékoztatóra készül a CANON BudapestI érdekeltség:

  • A látottak alapján megállapítható, hogy a tükörreflexes gépek esetében nem volt emberi kész alkotta szándék, de úgy esett, hogy a kattanó hang, mely fotózáskor hallható a születéshetesek elmondtaák:,
  • miszetint képtelenség úgy marasztalni valakit kiezdetektől a szem felnyitására használják, a köldökszinor elvágásakor. Ugyanakkor létezik, olyan wifis fényképezőgép CANON-esetében, amely képes közvetlen sFTP kötelékben azonnali adatátvitelre, a kép elkészüldekor, azonnali publikációt képes érvényesíteni. Részletek a CANON honlapján és képekben itt a VIP-en.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

Ugyanakkor azt is beismerték, hogy

978-615-5814-17-4
4 800 Ft

ezáltal a mélytorok elv alapján, mindenki akinél kattan egy ilyen gép, az halucinációhoz hasonló emléképpekkel elfog merengeni.

Írta és rendezte,

a helyesítási hibákat késpbb kijavítom.

CANON DIÁKOKNAK SZÓLÓ FEJLESZTŐ PROGRAM 2022 A jelentkezés a 2022-es programra lezárult. Regisztrálj, hogy értesülj a legújabb hírekről, megismerd az idei döntősöket, és értesülj róla mikor nyílik meg a jelentkezés a 2023-as programra. IRATKOZZ FEL MOST Általános szerződési feltételek 

margitszigetijoga@gmail.com

„ ”

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022