A 2024
margitszigetijoga.hu login

2019. január 06.
vasarnap 08:57

Jóga, a tudatos életvitel alappillére

A hozzád illő típusú jóga gyakorlása teljessé és örömtelibbé tesz, motivál, és segít az önmegvalósításban.

Merre halad az életed?

Tedd fel magadnak a kérdést, hogy az életed az általad kívánt irányba halad e, vagy csak sodródik és a külső tényezők alakítják. Az előbbihez, egy tudatosan felépített életvitel szükséges. Tudnod kell, hogy mit szeretnél, milyen irányba akarod vezetni az életed és ehhez kell tartanod magad.

A tudatos életvitelhez az alapok lefektetése a legfontosabb. Így ha egy kiegyensúlyozott, boldog, eredményes és egészséges életet kívánsz, a jóga gyakorlása olyan alapot biztosít számodra, amire bátran építheted életed.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

Miért jó alap a jóga?

A jóga gyakorlása segít a pozitív életszemlélet és az egészséges életritmus kialakításában. Nem csak a testedet, de a lelkedet és a szellemedet is megtisztítja a mindennapi élet felesleges szennyétől. Folyamatosan fenntartja pozitív energiaszinted, sokkal energikusabbá tesz, harmóniában és egyensúlyban tart. Segít az önbizalom kialakításában, önfegyelemre és kitartásra tanít, ami alapvető tulajdonsága az egészséges személyiségnek. A hozzád illő típusú jóga gyakorlása teljessé és örömtelibbé tesz, motivál, és segít az önmegvalósításban. Ezért fontos, hogy megtaláld azt a jóga formát, amiben ki tudod élni szenvedélyed, és amelyik a leginkább hozzád való.

Miért ajánlom az Astangát?

Az Astanga népszerűsége többek között a kihívást jelentő és extrém pózaiban (ászánáiban) rejlik. Ez az a jóga típus, ami bebizonyítja neked, hogy sokkal többre vagy képes, mint amit hinnél magadról. Ugyanis ezek az ászánák mindenki számára lehetségesek és kivitelezhetőek.

Egy póz kihívása abban rejlik, hogy mindig tovább - még extrémebbé - lehet mélyíteni azt. Így egyszerre biztosítja a kellő kihívást és a sikerélményt. Ez annak köszönhető, hogy az Astanga kötött sorozatokból áll: azaz minden gyakorlat során a meghatározott sorrendben végezzük a sorozatot, és ez a rendszeresség segíti a látványos fejlődést.

A test a múltban létezik, az elme pedig a jövőben. A jógában mindkettő a jelenben kapcsolódik össze.

B.K.S. Iyengar

The Impossible | Ashtanga Yoga Demo by Laruga Glaser

Miért ajánlom a Margitszigeti jógát?

Nati és András, az alapoktól kezdve tanítják meg a jóga rejtelmeire az astangázni vágyókat. Átfogó tudásukkal elméleti és gyakorlati síkon is segítenek fejlődni. Nem csak tapasztalt oktatók, de lelkiismeretes segítők is. Órájukon garantált és látványos fejlődést tapasztalhatnak a jógázók, ugyanis céljuk, hogy mindenki megérezze a jóga pozitív hatásait, és hogy a legtöbbet hozza ki magából.


KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Névnapi nyereményjáték!