A 2024
margitszigetijoga.hu login

2018. december 26.
szerda 19:02

Astanga kihívás hét

Egy héten keresztül, heti 5 napon át, Astanga sorozat!

Tedd próbára a kitartásod!

Szereted a kihívásokat, szeretnéd próbára tenni a kitartásodat, Önmagadat? Szeretnéd mielőbb megtapasztalni az Astanga pozitív hatásait? Itt az alkalom, hogy kipróbáld! Egy héten keresztül, heti hatszor találkozhatsz Velünk és Önmagaddal az Astanga segítségével.

Az Astanga követői heti hatszor gyakorolnak és folyamatosan lépik át a saját korlátaikat, haladják meg Önmagukat. Nem megy még otthon egyedül a mindennapi gyakorlás, de vágysz már rá, hogy megtapasztald milyen érzés lehet ilyen szinten elköteleződni, mint a jógik, kíváncsi vagy milyen tapasztalásokat lehet közben átélni, ha rendszeresen, minden nap gyakorolsz?

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

Inspirálva egymást

Fantasztikus lehetőség, gyere, próbáld ki! Vezetett órák lelkes gyakorlók között, inspirálva egymást egy fantasztikus közösségben, éljük át együtt azt az élményt, amit az Astanga rendszeres gyakorlása nyújt, testi, lelki szinten egyaránt. Nevezz be azonnal, tedd próbára Önmagad, csatlakozz a kihíváshoz! Képes vagy rá!

Gyakorolj, és a többi jön magától!

Sri K. Pattabhi Jois

The Impossible | Ashtanga Yoga Demo by Laruga Glaser

Ajánlott vezetett órákon részt venni

Először ajánlott vezetett órákon részt venni, ahol megtanuljuk az ászanák sorrendjét, a gyakorlás ritmusát, és a vinyásza számolást. Vezetett órán a tanár számol, és Ő adja a gyakorlás ritmusát, amit követünk. Majd azután érdemes a mysore típusú, egyéni gyakorlásra áttérni, ahol a saját ütemünkben gyakorolhatjuk, a szintünknek megfelelő sorozatot. Az astanga vinyásza jógát érdemes napi rendszerességgel gyakorolni. Kezdhetjük heti egy alkalommal, amit fokozatosan növelhetünk kettő, három, és végül hat alkalomra.

Érdemes kipróbálni és megtapasztalni az Astanga Vinyásza jóga jótékony - életünk minden területére pozitív, kiegyensúlyozó - hatását, mely már az első alkalom után érezhető. Ha kitartóak vagyunk a gyakorlásban, egy belső felfedező úton is elindulhatunk, mely a fizikai szinten kezdődik, az ászanák gyakorlásával, és eddig talán ismeretlen dimenzióban, egy belső úton, az önismeret útján folytatódik.


KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Névnapi nyereményjáték!