A 2024
margitszigetijoga.hu login

2017. február 09.
csütörtök 09:26

A jóga ajándéka

Ne a karosszériát fényesítsd, ha gyorsabb autóra vágysz!

A mozgás fontossága

Egyre többen felismerik a mozgás fontosságát, és elkezdenek jógázni, csupán a fizikai hozadéka miatt. Majd akik rendszeresen gyakorolják, megtapasztalják a jóga, életük számos területére gyakorolt pozitív hatását.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

A belső világunk tükörképe

A mai nyugati társadalomban hajlamosak vagyunk a dolgokat kívülről megközelíteni. A problémákat és a betegségeket is kívülről akarjuk orvosolni. A külső világunkat akarjuk javítani, holott az mindig a belső világunk tükörképe. Így ha életünk bármely területén fejlődésre szorulunk, belülről kell elkezdeni a kezelést. Az életben elért eredményeink, az egészségi állapotunk és a jómódunk, mind a lelki egyensúlyunkon alapszik. A kívánt, teljes élethez, ezt a belső harmóniát kell megteremteni.

Mozgó meditáció

Így nem csak a testünk edzésére, de az elménk és a lelkünk gondozására is szükség van. A jóga egy átfogó gyakorlat, úgynevezett mozgó meditáció. Nem csak a fizikai valónkat veszi igénybe, az elmére és a lélekre is gyógyító hatással van.

A Margitszigeti Jóga minőségi órái erre a testi lelki feltöltődésre adja meg Neked a lehetőséget. Az oktatók, Tóth Anasztázia (Nati) és Könyves András, odafigyelnek, hogy a gyakorlás megtegye hatását, és fejlődést hozzon magával az életed számos területén.

Erika

Bisso Neal Productions - The Walk of Life

Pozitív életszemlélet

A mai rohanó társadalomban meg kell tanulnunk időt szakítani arra, hogy lecsendesítsük szüntelenül dolgozó elménket. Az állandó stressz, és a feszültség olyan káros elemei mindennapjainknak, amit a jóga gyakorlása gyökerestől kiírt. Továbbá a jóga, az immunrendszer megerősítésével, segít, hogy sokkal ellenállóbbakká váljunk a megbetegedésekre.

Egy egészségesebb és kiegyensúlyozottabb életvitelt biztosít számunkra. A jóga gyakorlásának szinte elkerülhetetlen következménye a belső béke és a pozitív életszemlélet kialakulása, az energiaszintünk és az önbizalmunk növekedése.


KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Névnapi nyereményjáték!