Könny& FILM ajánló

WATCH Triple Bypass Open Heart Surgery

2022. július 04.
hetfő 10:51

A szívet fogyasztó fogyasztók – egészségügyi film szemle - De miért könnyezik? ♦ piszkozat

Nem mondom azt, hogy éretté kell válni a magunk világában, hiszen az érettség szüretet jelent, a szüret viszont tároló kapacitási igényt kíván és amit kíván, azt elhozza az igény keze.

Kezdjük ott, hogy a szív feletti és

a köldök jobb vagy a bal oldali részét támogató érrendszer a gerincbe van tokosítva. Ha fogyni szeretnél, akkor képesnek kell lenni érezni a cukor és a buborékok mozgását a testben. Ha ez megvan, akkor lehetőleg csak a szív alsó szakaszát dolgoztasd, egészen addig míg a felső szakasz már az ájulás erejével követeli az ételt. Ilyenkor még van lehetőség pezsgő tablettával „lentebb” tolni a vérkört.

Ha már csont és bőr vagy, akkor

csupán az étel látványa vagy illata elegendő a „látens” ékezéshez. A tudomány mai állása szerint, ha nem látod az étel formáját, annak fényképét és az étel illatát, akkor a gerincoszlop felső szakasza nem küld ingereket a testnek. Ugyanakkor, az alsó szakasz sem(senem,nem!) képes alul működött létét huzamosabb ideig fenntartani, ezért szükséges neki feladatot adni.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

Az érdemes

دەڵێن

tudni – és ez a jógában is nagy fontossággal szerepel -, hogy az élet a lehulló darabokból kap újabb erőt, azaz a testben szerepet játszó izmok képesek a mozdulatlanságába süllyedt emésztő szerveket kiszabadítani a fog(kh)ságból. Ugyanakkor a túlzott fogyás csonttörést és gerinc elváltozáshoz vezet, melyet hízással lehet csak orvosolni.

A mindenkori legnagyobb tehetetlenségi faktor

az élet és az étel egyensúlyban tartása. Számtalan segédeszköz létezik, melyek egy ideig jelentős segítséget képesek nyújtani a gyógyulás útján, de minden jól értelmezhető szinten az értelemnek meg kell tanulnia az említett eszközök használatát, és elhagyását.

A lényeg:

Minden rendszer lényege a víz, a test víz háztartása, és az izmok hozzák létre az életet, ha ezek felborulnak, az izmok helyes használatával minden visszaállítható, csupán egy hozzáértő, már gyermeket felnevelt tiszta jó szándékú ember képes jó tanácsod adni, stb … stb.

Mit is írhatnák: kétféle gyógyszer létezik!

Az egyik a köldök alatti erezetet zárja el, a másik a köldök felettit. Csupán a formája és a felőrlési tartalma fogja meghatározni az erejét. Ami megdöbbentő számomra, hogy puha műanyagból készítik, amibe ha szükséges halott állatok vérét vagy szervét fecskendezik, ez a hatóanyag. Ezt a hatóanyag, azaz gyógyszer az ami a meghatározza a gyógyítás erejét. Azaz ha gyógyszert veszel be az azért hat, mert a test ki akarja hajtani egy már meghalt idegen testet a szervezetből.

A turizmus tekintetében, azért szükséges elhagyni a körzetet, mert

meg kell teremteni a lehetőséget, az otthon maradottaknak a rendrakás, az eladás, a selejtezés és a betakarítás körülményeit könnyedebben elvégezni. Ha nincs mozgás a városok, falvak és vizek között, akkor megbetegednek az utak, a családok, az életek és az országok. Ez háborúhoz vezet!

Egy biztos és ezt kétszer is meg kell gondolni

a csont kopást és a látás vesztést nem lehet gyógyítani. Ha egyszer elkoptattad a tested, azt nem lehet már újszülött elfogyasztásával rendbe tenni, vissza már nem tudsz bújni a test-szülői házba, ezért már csak annyi marad hátra, hogy elköszönjünk:

vigyázzatok egymásra.

„ ”

WATCH Triple Bypass Open Heart Surgery

Removed!

UnityPoint Health - St. Luke|s Hospital in Cedar Rapids, Iowa takes you inside the operating room for a triple bypass open heart surgery. Dr. Garry Weide, a cardiothoracic surgeon operates on Scott Frederick of Cedar Rapids. Thank you Scott, for allowing us to record your operation so others may see how the surgery is performed and what your recovery has been like. Learn more about our hospital at unitypoint.org/cedarrapids

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022