2019. január 06.
vasarnap 10:08

Karácsonyi kutyás meglepetés ♦ piszkozat

A doggy Christmas surprise - Karácsonyi kutyás meglepetés.

Kutyás karácsonyi videó

Fogadjátok sok szeretettel a világ egyik legcukibb kutyás karácsonyi videóját, ami 2008-ban készült.

Szereplői a tükör módszerrel kiképzett magyar kutyacsapat.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

Röviden a módszerről

„Nem az a cél, hogy minden kutyát egységesen tökéletesre neveljünk, hanem hogy mi emberek tudatosan alakítsuk ki kapcsolatunkat kutyánkkal és értsük meg őt, hogy mi miért történik.” A természetben élő embernek, a pásztornak, vagy az indiánnak nem kellett bajlódnia kutyájával. Nehéz elképzelni hogy Winnetou kergeti a kutyáját a Mohás szikla körül, vagy az öreg Bandi bácsi ordítozik a terelőkutyájával, mert az nem jön vissza. Vajon, hogy lehetséges ez és mi változott azóta…? A Tükör módszer a Népszigeti Kutyaiskolán született, sok éves kutatás eredményeként. Nevét onnan kapta, hogy értékei alapján a kutya, mint egy tükör, megmutatja, hogy milyen gazdák is vagyunk, és miben kell még fejlődnünk. Csak ezeket a visszatükröződéseket fel kell tudjuk ismerni.

A kutya viselkedése legnagyobb részt azon múlik, hogy a gazdája mit, hogyan csinál. Innen jött a módszer neve is: a kutya tükröt tart elénk, hogy milyen gazdák is vagyunk valójában. Nem szabad a kutyát hibáztatni, a gazdinak kell megtanulnia azokat a technikákat, amikkel a kutya nyelvén tudja kifejezni szándékát." További indormáció:

„ Ő nem kérdezi merre voltál, mit csináltál, de a legjobban ő tud örülni, hogy hazaértél! Nem fontos neki, hogy hogy nézel ki, mekkora vagy, csak szívből szeresd, és hálás lesz érte élete végéig!”

A doggy Christmas surprise - Karácsonyi kutyás meglepetés

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022