Szabad helyek száma: 8

Szabadtéri Csípőnyitó Workshop

Újra fókuszban a csípőnyitás!

A workshopon

Ezen a workshopon a csípőízület és a hátsó combizomzat nyújtására, lazítására koncentrálunk, hatást gyakorolva a teljes gerincre (nyaki,-háti-,és deréktáji szakasz), a lábakra (térd-, és bokaízület).

A workshopon 2 óra intenzív gyakorlásra lehet számítani. Napüdvözletekkel, és álló gyakorlatokkal melegítünk be, majd rávezető gyakorlatok következnek a nehezebb pózokra. Befejezésül néhány fordított póz, levezető gyakorlatsor, és befejező relaxáció.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘
Csípőnyitó ászanák

KINEK AJÁNLOTT A WORKSHOP?

A workshop célja, hogy visszaállítsuk csípőnk mobilitását, ezáltal javítva általános közérzetünket, fizikai egészségünket. Aki szeretne megszabadulni a csípőizületben tárolt stressztől, esetleg érzelmi traumáktól, múltból elraktározott agressziótól, jöjjön bátran!

Fókuszban az elengedés!

Érzelmi traumáink

Ha abból az alapfeltevésből indulunk ki, hogy jelenlegi testünk, múltbeli gondolataink, érzelmeink és tetteink összessége, akkor a tökéletes egészségünk helyreállítása szempontjából elengedhetetlen a régi, tudatalatti benyomások/lenyomatok feloldása. Az jóga ászanák (testtartások) mind anatómiailag, mind energetikailag megfelelő módszert biztosítanak arra, hogy megszabaduljunk a testünkben raktározott múltbeli kötöttségektől, berögzült, megszokott cselekvési mintáinktól, és megérkezhessünk a jelen pillanatba, miközben megfelelő testtudatosságot alakítunk ki. Ez fizikai szinten kezdődik, ízületeink egészséges mozgástartományának visszaállításával. A csípőízület rengeteg stressz és érzelmi trauma, a hátsó combizomzat pedig a múltbeli agresszió tárhelye.

„ A test a templomod. Tartsd tisztán, hogy a lélek méltóképpen lakhasson benne.”

B.K.S. Iyengar

Hip Stretches for Pain Relief and To Open Hips - Simple Yoga Poses

A CSÍPŐÍZÜLET

a testünk központi és egyben egyik legsokoldalúbban mozgatható ízülete. Majdnem minden ászanában használjuk, ezért központi szerepe van, akárcsak az előrehajlító gyakorlatoknak. Az előrehjlítások és csípőnyitások teremtik meg azt az alapot, ahonnan az összetettebb pózokba kezdhetünk.

Általános egészségünk szempontjából is fontos a csípőnk megfelelő mozgékonyságának helyreállítása. Mai mozgáshiányos, "ülő" életmódunktól, kötötté válik a csípőnk, és ez kihat a gerincünkre és a lábainkra is, valamint a testtartásunkban is problémákat okozhat a csípő nem megfelelő helyzete.

Regisztráció & ár & helyszín

A könnyebb kommunikáció érdekében a következő e-mail címre küldd részvételi szándékod és telefonos elérhetőségedet: natijoga@gmail.com Köszönöm.

Ár: 4 000 Ft / fő

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130