2019. január 06.
vasarnap 10:14

Vitamin Well Reload & YOGA ♦ piszkozat

Gondban vagy, hogyan csempészd be az egészségtudatos életmódot a mindennapokba?

A napi rohanásban néha megoldhatatlan feladatnak tűnik a kiegyensúlyozott táplálkozás, a rendszeres, megfelelő mennyiségű gyümölcs-és zöldségfogyasztás és a szükséges folyadékbevitel is.

A víz a legjobb szomjoltó, viszont nem feltétlenül tartalmazza a mindennapokhoz szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat, és valljuk be, egy idő után már unalmas. A gyümölcslevek mértéktelen fogyasztása pedig természetes cukortartalmuk révén túl sok extrakalóriát jelentenek.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

Mit igyál, ha már unod a vizet?

Szerencsére egyre elterjedtebbek azok az üdítőitalok, amelyekkel egyszerre gondoskodhatsz a vitaminbevitelről és a folyadékpótlásról is anélkül, hogy az egészségtudatos megfontolásokról lemondanál. A svéd Vitamin Well szinte minden élethelyzetre kínál funkcionális, szénsavmentes, energiaszegény üdítőket.

Sportolóknak a citrom-lime ízű Reload ajánlott, hiszen amellett, hogy forrásvízből készül, hozzáadott magnéziumot, biotint, B12-, valamint D-vitamint tartalmaz. A magnézium hozzájárul a szervezet elektrolit- egyensúlyának fenntartásához, a fáradtság csökkentéséhez, az idegrendszer megfelelő működéséhez és a normál izomműködéshez is. A hozzáadott biotin és a B12- vitamin résztvevői az energiát adó́ anyagcsere folyamatoknak, a D-vitamin pedig segíti az immunrendszer normál működését. A Vitamin Well Reload vitamin- és áványi anyagösszetétele tökéletes kombináció sportolók számára is.

„ ”

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022