Marikanéni Könyvajánló

Hogy kell értelmet adni/találni az életnek?

2022. május 15.
vasarnap 13:15

Utazáshoz Virgine Girmaldit! ♦ piszkozat

Egyre nehezebb könyvajánlót írni, hiszen csupán két írás létezik:

az egyik

ami mentálisan készít fel egy lehetőségre és

a másik

ami leírja a téveszmék okozta következményeket. Ugyanakkor ma találtam egy írást, mely gyökeresen megörvendeztetett a vonaton olvasás közben. A téma nagyon nagy felkészültséget és végtelen tudáshalmazt kíván: miként győzz meg valakit, hogy megváltozzon a természeti törvényekkel szembeni gyökeres múlt eredményeinek kudarcaival való szembeszálláson. Az az igazság, hogy csak azok élik túl, akik megmaradnak a talpukon, akik elbuknak csak érintéssel képesek felállni, másként lehetetlen. Mutatom könyvajánló:

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

Virgine Girmaldit olvasok a vonaton,

978-963-324-652-8
CENTRÁL KIADÓ

a könyvnek van ISBN száma, ami furcsa mert minden oldalon sex jelenetek vannak leírva és kb, minden 3 adik mondatnál kacag az egész testem a kékre festett padszerű ülésen. Mások is nevetnének, de nem tudják miért, vagy min kell: a szereplők egy öregek otthonában utolsó napjaikban átélt szenvedéseiket írják le humoros formában.

CENTRÁL KIADÓ - MERCI NAGYIK , FORDÍTOTTA : Fouilleul Joli

Utazáshoz a legkívánóbb jelenség ez a könyv.

Hofin kevesebbet nevettem gyerekkoromban, ugyanakkor pariba veri mert ez simán, lekörözni nem tudja.

Lássuk mit látunk a képen és a videón:

Sok idős ember egész életében távolról látta, hogy az étel amit az aratás során sikerült a központnak beszedni, hogyan kerül vissza a tányérra. Ezek az idős emberek egyszer felkerülhetnek megérinteni a szobrot, ami előtt egész életükben imádkoztak/imádkoznak éhségükben. A felvételen látható, egy/több idős személy akiknek épp mentálisan műtik az izmait. Látható, hogy kezüket fogják a fiatalok és ők a másik kezükkel remegnek mikor hozzá érnek a szobor izmainak formáihoz. Nehéz elkapni egy ilyen felvételt, de ugyanakkor az még nehezebb, hogy valakiben megtartani a lelket, amikor a test már csak szomjazik, de már nem lesz éhes soha többet.

Még egy téma, ami csak a fordítók-szkriptelők értenek?:

a KAVACSA gyártása egy valódi töltény mellékterméke csupán, de erősebb a jelkép szerepe, mint a maga a fegyver.

Tour of UC San Diego Center for the Future of Surgery

„ ”

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022