Film & Könyvajánló

2022. június 17.
péntek 02:35

Falus György - Végrendelet családirtásra ♦ piszkozat

Éjeli menedék képpen, olyan vicces künyvet kerestem, melynek írói és nyomtászai is már a túlvilágon írják tovább az élet meséjét.

A Végrendelet családírásra könyv,

  • bár humorba és párbeszédekbe torkolja a szomorú valóságot: az ember kezdetben nyakéket és gyűrűt adományoz annak, aki egyszer már nem lesz otthonának része
  • és a tenyeres talpas viszontagságok következtében végül te az olvasó rádöbbensz, hogy az otthonodat is ez az ember fogja elvenni tőled.

A szmorú valóságot

az étkezés szintjén lehet csupán megérteni és orvosolni, ugyanis a testben növekvő folytonos éjszakai és nappali evés a termékenység korszakában érhető tetten, de ezen időszakot követő női és férfi testek étkezési igényei felborulnak, vagy sosem voltak (meg)egyezőek.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

Tudomásul kell venni,

963 316 261
Idegenforgalmi Propaganda
5000 Ft

hogy a gyomor és az élet is csak a felhalmozottan egyesített életvitel által képes nagy művek megalkotására, melyet végül az idő vasfoga reszel le mindenkinek a szájának a kerítését elkoptató mindent-mondó szavak irányából.

Ahogy egykori kollégám mondta:

annyid van amennyi a zsebedben fekszik, de a végrendelet megírását követően is rádöbbensz, hogy a jogi képviselet által kiállított számla összege a legnagyobb ellenérv, mert már életedben látod a halálod árának végtelen magasságát.

Két dolog nehéz az életben:

a természettől elvenni, elvárni, hogy ne vegyen el és elfogadni, hogy mi is oda tartozunk.

„ ”

Izgalmas krimi kíváncsi vagyok a folytatásra:

A végakarat 2011 teljes film 1

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022