Adományos jóga a Városligetben

Ahn Eak Tai szobra mellett

2019. január 06.
vasarnap 13:52

Jóga a Városligetben 2019 ♦ piszkozat

Rendhagyó helyszínen tartunk egy jógaórát szombaton 10:00 órakor a VÁROSLIGETBEN!

Találkozzunk a Városligetben!

Sokszor kérdeztétek már, hogy miért nem tartunk más helyszínen is jógaórákat? Nem tervezzük, hogy elhagyjuk a Margitszigetet, de a szabadtéri idényben egyszer, mint ahogyan tavaly is, találkozhattunk velünk a Városligetben is.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

HOL?

A kisföldalatti Széchenyi fürdő megállójától látótávolságban találtunk egy alkalmasnak tűnő, pár kisebb méretű fával körbezárt területet, Ahn Eak Tai szobra mögött/mellett. ► Map ► Google Street View 360

Bárki csatlakozhat bátran, mert bár astanga típusú jógaóra lesz, de teljesen kezdő, ezért nem kell megijedni, garantáltan mindenki ki fogja bírni! Az óra egyórás lesz, és adományos! Gyertek és csatlakozzatok minél többen!

„ Az ászanák gyakorlása megtisztítja a testet a szennyeződésektől, erőt, szilárdságot, nyugalmat és tiszta elmét ad.”

Iyengar

Tudnivalók, ha először jössz szabadtérre jógázni...

Hozz magaddal valamit, amit le tudsz teríteni a fűre, magad alá, pl. jógamatrac, pokróc, törölköző. Legyen nálad víz, elég egy kulacs is, amit meg tudsz tölteni a közeli ivókútnál. Hozhatsz magaddal némi elemózsiát is, pl. gyümölcsöt, vagy valami könnyű, hideg élelmet, amit jógázás után jólesik majd elfogyasztani. Óra után általában piknikezni, beszélgetni szoktunk. Ami még fontos, hogy jógázás előtt lehetőleg 3-4 órával már ne egyél. Váltóruha nem szükséges, elég ha rétegesen öltözöl, de ha mégis nagyon megizzadsz a végére, és át szeretnél öltözni, van a közelben szabadtéri wc. Az órán saját felelősségre veszel részt! Szabadtéri program lévén, esetleg észrevétlenül megfázhatsz, erős napsütés esetén leéghetsz, napszúrást kaphatsz, ezért fokozottan figyelj magadra! Érkezz időben, hogy a bemelegítésről ne maradj le! A következő óra beharangozásához fényképeket szoktunk készíteni, ezért az órán való részvételeddel automatikusan hozzájárulsz a fotók felhasználásához.

Jóga a Városligetben 2019

Az órák, előadások adományosak

A szabadtéri órák adományosak,becsületkasszás alapon működnek.

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022