Állítsd párodat A jóga szőnyegére!

2019. január 07.
hetfő 19:35

Valentin napi jóga ♦ piszkozat

Itt az idő!

Régóta nyüstölöd a pasidat, hogy próbálja ki a jógát, de Ő holnap is csak a konditerem hőse akar maradni? Esténként a derekát vagy a vállát masszírozod, mert a gyúrásból épp csak a nyújtás maradt ki? Valentin nap alkalmából itt az idő, hogy kedvesed teljesítse rég dédelgetett álmod!

Valentin nap alkalmából most párod számára ingyenes az óra, ha hírlevelünkre feliratkozott!

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

Astanga!

A videó csak kedvcsináló, nem fogunk Akró jógát és kontakt jógát tartani. Normál félsorozatos Astanga órára lesz.

Ha nem okoz nehézséget, az eseményre hozd magaddal saját matracod! Köszi!

HOL?

Budapest Kortárstánc Főiskola, 1036 Budapest, Perc utca 2. II. emelet, ("kisterem") A terem nagyon tágas, kényelmes, világos, jól szellőztethető, háromrétegű hajópadló grabolett linó borítással, hangosítással, egyik oldalon tükörfallal rendelkezik. Jógaszőnyeget biztosítunk, de arra is van lehetőség, hogy elhozd a sajátodat, ha azon szeretnél jógázni, amit esetleg ott is tudsz hagyni (zárható helyen). Öltözők, zuhanyzók vannak. Valamint az előtérben lévő közösségi tér használatára is lehetőségünk van, teakonyha, hangulatos kis asztalkákkal, székekkel.

Parkolás: Szombat-vasárnap és ünnepnap INGYENES, munkanapokon 08:00-18:00 175 Ft / óra.

„ Jó érezni, hogy szeretlek. Nagyon és egyre jobban, Ott bujkálni két szemedben, Rejtőzködni mosolyodban. Érezni, hogy szemeid már szemeimben élnek és néznek, S érezni azt, ha szép, veled szép És csak veled teljes az élet.”

Illyés Gyula

Yoga With Husband!

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022