Könyvajánló

2022. június 04.
szombat 13:04

Útmutató a Boncolási Gyakorlathoz - Egyetemi segédkönyv ♦ piszkozat

Könyvajánlót legalább annyira nehéz írni, mint meghatározni a továbbtanulás útját. Gyakran két elfogadott lehetőségünk és utunk van az életben,:

a más által már bejárt,

vagy a számunkra ismeretlenként is egyértelmű, azaz a belátható. Ezt a könyvet közel 9 hónap várakozás és ráhangolódást követően sikerült kinyitnom. Nem egyedi és nem ez az első a polcomon, mert valaki volt olyan kegyes és telirakott vele közel 1 banánosládányit és most kerülgetem mint kezdő emberi hentes a tehenet.

Visszatérve a könyv lapjaira,

valódi eljárások és "mutatványok" vannak leírva az emberi test megnyitása és szakszerű kiporciózására vonatkozóan. Az mindenki számára világos az egyiptomi általánosiskolai tananyagból, hogy el kell távolítani a rotható szerveket, nos az egész rothadó, ezért és ennek következtében a gyógyszeripar, a klinikai tanulmányokat folytató még lélegző testület, és a donorokra várók közötti emberi szerv közötti válogatás mércéjét - talán még az sem - tudja megmondani, aki egész életében honos volt a nemzeti boncasztal körül.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

De miért? Miért nyitottam ki?

आकाश यादव
963-241-425-x
Medicina
50 000 Ft

Egyrészt, hogy láthatóvá váljon számomra a fájdalom vonalainak szakszerű és valós rajzolata, és ezt kiegészítve láthatóvá tehető, hogy halálunk után vagyunk a legértékesebbek az utókornak. Kiegészítendő és érthető, hogy azok akik képesek emberi élet biztosítást kötni, az egy korai fiatal halált követően egy életre meggazdagodnak a jutalék láttán és annak jogi következményének sodrásában.

„ ”

A neuropátia (idegkárosodás) szív- és érrendszeri hatásai – Neuropátia Tudástár 7. rész

Hogyan érinti a neuropátia (idegkárosodás) a szívet és az ereket?

Mi az a „néma” infarktus, és milyen veszélyeket hordoz magában? Neuropátia Tudástár videósorozatunk 7. részében többek között ezekre a kérdésekre válaszol Dr. Horváth Viktor PhD belgyógyász, diabetológus, kardiológus. A Neuropátia Tudástár támogatója: a Milgamma®. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022