Múltunk Jelenünk Jövönk

Hetente a Világ Gémeskúttá alakul. Az 1 alatti reprodukciós ráta (Re) jelenti azt, hogy a vírus továbbra is visszaszorulóban van.

2020. november 26.
csütörtök 10:43

A szerkesztőség felminősítette a Margitszigeti Jógát | 18+ ♦ piszkozat

A virus és a tetteink összeségének hatására az MJ felnőtt témájú besorolást kapott. CÉLUNK eladni az aranyozott festményeket!

Ismét a jövőbe tekintünk!

Sok hazai érdekesség és festmény hozza meg a jövőjét a MArgitszigeti jógának.

Van(n) itt minden!

A legerősebb tartalmunk a webshoppban található szemműtéthez vezető információs tudástár, melyet követnek a veszélyes vegyszereknek nem minősülő parfümök és házi gyártású termékek és a veszélyesnek titulált ászanák helyett ismét elérhetővé tettük a kivitelezéshez szükséges legpontosabb leírásokat és videótárakat.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

Célunk a jövöben

Lesz itt a jövőben sok érdekesség és még több festmény és sok hazai!. Célunk a jövőbben gyakorlatban is alkalmazni a vip margitszigetijoga.hu oldalt, mint egykapus bejelentkező rendszert.

ezért szeretnénk tisztelettel megkérni a közönséget, hogy használja a felületet.

Együttműködésben bízva

Indítani fogunk kézműves tanfolyamokat és beszédfejlesztő csoportokban is nagy a mozgolódás. Szanszkrit ABC és gyermek könyvtár is készülödik. Mindenki szorgosan dolgozik az MJ jövőjén.

Törekszünk...

Továbbra is közvetítjük a média által a szigetekről és a partvonalról készített híreket és sajátokat is készítünk. A turizmus támogatása lesz és van a végső célkitűzéseink között. Gyakorlatban ez azt jelenti, hogy pályázunk a turiztikai célú támogatások elnyerésére is. A téli termi óráink az órarendben találhatók. Az árak menüpontban illik fizetni az online marketing workshop zsoldját.

és Ha még nagyobb érdekességet keressel, akkor

ezt a zenét tedd be és kattints a következő linkekre:

Várunk a réten! Jelentkezz BE!

„ ”

Most energy-efficient air conditioner: mini-split

és ezta ZENÉT tedd BE hozzá!

q5Uh0yG0ckM

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022