Jóraórák a Margit-hídnál!

Jelenleg csak online jógaóráinkhoz van lehetőség csatlakozni! Bővebb infó:

Margitszigeti Jóga télen is!

Kezdő, vezetett astanga vinyásza jógaórák a Margit-híd budai hídfőjénél! ŐSZTŐL-TAVASZIG a Margitszigeti Jóga téli, termi óráinak helyszíne: Spirit Központ Bp. 1023 Árpád fejedelem útja 3-4. III. em. 1.  Kapucsengő: 123

Kezdő astanga jógaórák

 • Szeretettel várunk akkor is, ha még nem jártál nálunk, de szeretnél kipróbálni egy tradícionális jógastílust, ami egyszerre teszi a testedet erőssé és hajlékonnyá, az elmédet pedig békéssé!
 • A tradícionális astanga vinyásza jóga alapjait sajátítjuk el az órákon, fokozatosan haladunk, hogy elérjünk végül oda, hogy akár otthon önálló gyakorlást tudjunk fenntartani, vagy akár egy mysore közösséghez csatlakozva kialakuljon az önálló gyakorlásunk rutinja. Az órákhoz bárki tud csatlakozni, mert úgy épülnek fel, hogy kezdőként is követhetőek legyenek. Legfontosabb elv a fokozatosség a jógában, ezért javaslom, hogy aki tényleg szeretné beépíteni az életébe a jóga gyakorlást, annak heti három alkalmat érdemes rászánnia.
 • Nyitott vagyok egyéni konzultációra annak érdekében, hogy személyre szabottan tudjak segíteni. Tervezek az termi időszakban családias összejöveteleket, adományos előadásokat, beszélgetéseket, melyek keretében mindannyian tanulhatunk egymástól!

Helyszín

 • Bp. 1023 Árpád fejedelem útja 3-4. III. em. 1. Kapucsengő: 123 (Spirit Központ)
 • A Margit-híd budai hídfőjétől 2 percre, az Elvis Presley tér mögötti épületben, a Spirit Színház melletti kapu, utcafrontról nyílik. A belső udvarban jobbra fordulva érhető el a lift. A 3.emeleten, a liftből kiszállva, balra a szemközti ajtó. Világos, emeleti terem, öltözővel, zuhanyozási lehetőséggel.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘
Ashtanga vinyasa yoga

Órarend

 • Szerda 17:30-19:00
 • Péntek 17:00-18:30
 • Vasárnap 11:00-12:30

Bejelentkezés

 • Bejelentkezés szükséges! A hétköznapi órákra aznap reggel 9:00-ig, vasárnapi órára szombat este 20:00-ig!
 • Messenger:
 •  Sms: 06 30 377 26 13
 •  Email: tothanasztazia108@gmail.com
 • Mielőtt először jössz, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot a fenti elérhetőségek valamelyikén!
 • Magánórára is van lehetőség.

Árak

 • 12 alkalmas bérlet: 21000.-Ft (6 hétig érvényes)
 • 8 alkalmas bérlet: 15000.-Ft (6 hétig érvényes)
 • Egy alkalom: 2500.-Ft
 • Magánóra: helyszíntől, időponttól, és igénytől függ az óra díja.

Fb zárt csoport

 • Itt tudsz csatlakozni Facebook zárt csoportunkhoz, hogy ne maradj le az aktualitásokról:
 • FONTOS! Itt kommunikálok az aktuális órákkal kapcsolatban!

HÁZIREND

 • 1. Érkezzetek időben. Aki először jön, legalább 10 perccel kezdés előtt érkezzen meg.
 • 2. A terembe nem hozható be mobiltelefon, és semmi egyéb kellék azon kívül, ami a jógázáshoz szükséges. Ha nem hozol magaddal saját matracot, kérlek hozz magaddal két törölközőt, egy nagyobbat, amit a termi matracra terítesz, és egy kisebbet igazításhoz, ill. izzadtság törléshez.
 • 3. Kérlek ne igyál az óra alatt, és ne hozz be ivópalackot a terembe.

 • 4. Bármilyen okból kifolyólag, ha nem tudod, vagy nem szeretnéd végigcsinálni az órát, akkor is maradj a teremben az óra végéig. Az órának a Savászana után van vége. Ettől csak nagyon indokolt, előre megbeszélt esetben tekintünk el.
 • 5. Bármilyen sérülésed, fájdalmad, problémád van, kérünk, az óra elején jelezd az oktatónak.
 • 6. Az órán való részvételeddel hozzájárulsz, hogy a jógaóra ideje alatt az oktató instrukcióit fogod követni. Törekedj a légzésedre figyelni, és a saját határaidat tiszteletben tartani.
 • 7. Várandós kismamákat, és mozgásukban korlátozott gyakorlókat nem áll módunkban fogadni, az irányzat erőteljessége miatt:

8. Mielőtt először jössz, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot emailben: tothanasztazia108@gmail.com vagy telefonon: 06 30 377 26 13

„ Practice and all is coming! / Gyakorolj, és a többi jön magától!”

Sri K. Pattabhi Jois

Bővebben az astanga jógáról

A tradicionális astanga vinyásza jóga lényege, hogy mozgó meditációvá váljon a  gyakorlás, melyben a légzést, az ászanákat, az izomzárakat, és a fókuszált  tekintetet összekapcsoljuk. Ezek a gyakorlás alappillérei. Napüdvözletekkel  melegítünk be, majd álló, ülő gyakorlatok, végül pedig a levezető sorozat ászanái  következnek. Öt légzésig tartjuk az ászanákat, amiket a napüdvözlet elemeiből álló  mozdulatsorral kötünk össze, ezt hívjuk vinyászának. Ettől lesz dinamikus a  gyakorlás.

Az Astanga jóga jelentése, a jóga nyolc ága. Az astanga vinyásza jóga hat  sorozatból áll, ezek egymásra épülő lépcsőfokok (fizikai, energetikai, sprituális  szint). Az astanga vinyásza jóga rendszere Thirumalai Krishnamacaryától  származik, világszerte ismertté Sri K. Pattabi Jois és tanítványai által vált.

A jóga, lényegében az elme lecsendesítésére tett erőfeszítés, ezért nagyon fontos  gyakorlás alatt az egyenletes, hangos légzés. Fontos még, hogy minél jobban  izzadjunk, mert annál jobban tudjuk fokozni a méregtelenítést, ami az első  sorozat fő célja. Belső szerveinket, szöveteinket megtisztítjuk a  méreganyagoktól, ezáltal megteremtjük egészségünk tökéletes alapjait. Az  astanga vinyásza jógát érdemes napi rendszerességgel gyakorolni. Kezdhetjük  heti egy alkalommal, amit fokozatosan növelhetünk kettő, három, és végül hat  alkalomra. Később érdemes a mysore típusú, egyéni gyakorlásra áttérni, ahol a  saját ütemünkben gyakorolhatjuk, a szintünknek megfelelő sorozatot.

B?vebben az oktatóról - Tóth Anasztázia / Nati

Csoportos, magán, és céges jógaórákat, valamint jógatanfolyamokat, workshopokat, elvonulásokat tartok. A jógaórán résztvevők igényeihez alakítom a gyakorlást, figyelembe véve a speciális igényeket. Szeretem rászabni a gyakorlás fizikai részét is a gyakorlókra. Szemléletem középpontjában az önismeret, és az egészséges életmód fontossága áll. A jóga gyakorlását elválaszthatatlannak tartom annak filozófiai hátterétől, melynek része a mindennapi meditáció is. 2001. tavaszán találkoztam először a jógával, főiskolás éveim alatt kezdtem hatha jógát gyakorolni, ami hamar a mindennapjaim részévé vált. Többféle jógastílusban kipróbáltam magam. Először gyakorlóként, majd oktatóként is. Tematikus óráimat ennek megfelelően többféle stílusban tartom, a teljesen passzívtól a legdinamikusabb formákig. Személyes utam az astanga vinyásza jóga tradíciójához köt legszorosabban. 2011-ben találtam rá erre az útra. Azóta az astanga jóga szemlélete és oktatási mechanizmusa lett legmeghatározóbb számomra.

A védikus kultúra elvei alapján igyekszem élni, kiemelkedő szerepe van életemben a bhakti jógának (a bhakti az önzetlen adás, és feltétel nélküli odaadás/Isten szeretet személyes megvalósítási útja). Érdeklődési körömbe tartozik összességében véve a keleti kultúra, ezen belül az advaita védánta filozófiája, és a saivizmus. A jóga nem testgyakorlás, vagy testedzés, hanem önismereti út, melynek lényege az elme lecsendesítése, és kontroll alatt tartása. Ez a befelé figyelés útja, melyre a szív kapuján keresztülhaladva lelhetünk rá.

Ashtanga jóga - a dinamikus haladó jógastílus

Kérdésed van, információra van szükséged?

Kattints az arcképre! (chat)

1023 Budapest, Árpád fejedelem útja 3-4. III. emelet 1.
KAPCSOLAT: +36 30 399 3130