Póréhagyma jótékony hatása a térd ízületi fájdalmának csökkentésére/csökkentése. Kulcsszó: #tisztítsd meg a térdkalácsod #vizelet megtartás

2020. augusztus 04.
kedd 09:32

Térdfájdalom ♦ piszkozat

POPCORN SÓS X3 márka: Snack Fun

A sós POPCORN (hivatkozás), mely tartalmaz sót és növényi zsiradékot, lehetőleg áztassuk hideg vízben akár egy napig. A vízbe tegyünk (nyári időszakban) karikára darabolt pórékagymát (póré hagymát), majd megfelelő idő elteltével egy elsősegély ládából származó, kimondottan térdre való fáslival rögzítsük a térdre.

Várható hatás: A térd fájdalom csökken és hűsítő hatás(t) tapasztalok. Pár órával később a térd felmelegszik és elmúlt a fájdalom. Hozzá kell tenni természetesen azt az információt is, hogy a póréhagymát nem csak külsőleg hanem belsőleg is alkalmaztam, mégpedig azzal a kitéttellel, hogy mást nem ettem. NAGY MENNYISÉGRŐL BESZÉLÜNK! Ennek hatása, hogy az éhség érzet felerősödött és azon ételek, melyeket pillanatnyilag kívántam, csökkentették a SZENVEDÉLYES enni kell érzését. Várható megerősítő könyv: A Világ Gazdaság Földrajza. (kép nincs, hivatkozás nincs, cikk bővítésre szorúl)

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

Hivatkozás: GONDOLAT kiadó, AVILÁG. GAZDASÁG FÖLDRAJZA 386. oldal „!!! A vertikális zonalitás (zónalítás) lányege, hogy (ao) a kukoricát az úgynevezett „Kola övezet” közelében termesztik, éppen úgy mint a citrus féléket, az olajnövényeket, a kávét, szőlőt (szőllőt?) dohányt 1700 méter környékén. Következtetés: amilyen növény nő éppen szabadon, abból lehet következtetni a FÖLD MÉRTANI magasságára. Köszönjük a könyv Szerkesztőjének: Radó Sándornak (Mai nevén Badó Sándornak)”

További tapasztalok: A vizeletet megtartó izomtatot optimális tónusba hozza a kezelés helyes használata. Záró hivatkozás: (nem publikus egyenlőre) & ui: Margitszigeti Jóga támogatói célcikk(ek). Valakinek javaslat hozzászólás? Viki?

„ ”

Cinema Modeoff The Earth and the Moon fall into a black hole | Magnetic Games

és ezta ZENÉT tedd BE hozzá!

3MGqYCjP73A

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022