⊗ Archivált cikk! Terápia

Az elmúlt időszak koronavírus okozta következményeit látva csoportos és egyéni terápiára van szükség, de milyen formában?

Mivel a szabadtéri jógás események most nem igazán megteremthetők, ezért csupán ez a pár soros cikk ad nekünk iránymutatást:

Elsőként érdemes a terápia szó jelentését meg”késelni”/ akarom mondani megvizsgálni. Első ránézésre a szó azt jelenti, hogy neked rá kell piálnod a problémáidra. De hogy a szó ezen pontatlan jelentését megerősítsem, álljon itt a fotó a Lapla Károly szerkesztette könyvből, melynek címe: az orvosi virológia aktuális kérdései:

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘
Lapla Károly - az orvosi virológia aktuális kérdései

A könyv 275. oldala arra buzdítja a szakembereket, hogy a súlyosan károsult élő szervezeteket tovább roncsolják különböző folyamatokkal, hogy a padlót fogott szervezeti egységek, majd valami Isteni csoda folytán vagy újra szerveződnek, vagy belehalnak a gyógyító mechanizmusba.

Én személy szerint ellenzem az ilyen típusú gyilkolást és arra szeretném kérni az olvasó közönséget, hogy mérlegeljék és végül zárják ki azokat a technológiai eszközök használatát, melyek az emberi élet „oltárát” hivatottak megsemmisíteni. Ezt a tevékenységet is lehet (tág értelemben) terápiának nevezni.

Lapla Károly

Kérdésed van, információra van szükséged?

Kattints az arcképre! (chat)

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
-->