Tél van és hideg!

Nati stílusa számomra a képernyőn keresztül is frissítő, kellően kemény és karakán...

Az ember lánya egész nap aludna!

Ilyenkor az ember (lánya) legszívesebben hörcsög üzemmódot venne fel, egész nap aludna a meleg, puha rongyában és csak enni kelne fel, majd egy hatalmas ásítás után bújna vissza a vackába.

Nem sokkal később viszont ráeszmél, hogy a harmadik csoki papírja hever a földön és ezzel egy időben kényelmetlenül szorítani kezd a kedvenc farmer és nehezebb összegombolni az ápoló és eltakaró nagykabátot.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘
Otthon videóról is tudok jógázni!

Az orrom hegyét sem kell kidugnom!

Még ahhoz sincs kedvem, hogy felöltözzek és át sétáljak az edzőterembe, a szabadtéri futástól azonnal elmegy a kedvem, amint kinyitom az ablakot, az úszáshoz pedig meg kéne válni a téli bundától.

Ilyenkor jut eszembe, hogy otthon videóról is tudok tornászni, az orrom hegyét sem kell kidugnom a meleg kuckóból, mégis kellemesen át tudom magam mozgatni és mivel a testmozgás hőt termel, kevésbé fázom.

Nagy mosollyal zárom az alkalmat, boldog vagyok, mert egy jót tornásztam, anélkül, hogy egy lépést is kellett volna tennem otthonról.

Dinamikus jóga kezdőknek is!

A jóga az egész testet egy időben mozgatja át!

A jógának pedig más mozgás formákkal szemben megvan az a hatalmas előnye, hogy az egész testet egy időben mozgatja át, felfrissül a vérkeringés, kinyúlnak a megfeszült és fáradt izmok, lassanként élet költözik az el gémberedett végtagokba, eddig nem ismert izomcsoportok illetve azok helyéről veszek tudomást hála a mozgás közbeni és utána jelentkező kellemes, munkát kísérő, mégis jól eső és elégedettséget sugalló fáradtságnak.

Nati stílusa számomra a képernyőn keresztül is frissítő, kellően kemény és karakán, mégsem annyira megerőltető, hogy egy abszolút kezdő ne tudja megcsinálni a mozdulatokat illetve ezekben az esetekben mindig javasol könnyítést, de meg sem fordul a fejemben hogy lecsaljam a mozdulatokat, mert nincs ott a hátam mögött. (Na jó igen néhány másodpercre, de aztán elillan) .Annyira kivételes oktató, hogy szinte olyan érzés, mintha szinte itt lenne élőben.

Kérdésed van, információra van szükséged?

Kattints az arcképre! (chat)

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130