2019. január 09.
szerda 09:03

Tél van és hideg! ♦ piszkozat

Nati stílusa számomra a képernyőn keresztül is frissítő, kellően kemény és karakán...

Az ember lánya egész nap aludna!

Ilyenkor az ember (lánya) legszívesebben hörcsög üzemmódot venne fel, egész nap aludna a meleg, puha rongyában és csak enni kelne fel, majd egy hatalmas ásítás után bújna vissza a vackába.

Nem sokkal később viszont ráeszmél, hogy a harmadik csoki papírja hever a földön és ezzel egy időben kényelmetlenül szorítani kezd a kedvenc farmer és nehezebb összegombolni az ápoló és eltakaró nagykabátot.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘
Otthon videóról is tudok jógázni!

Az orrom hegyét sem kell kidugnom!

Még ahhoz sincs kedvem, hogy felöltözzek és át sétáljak az edzőterembe, a szabadtéri futástól azonnal elmegy a kedvem, amint kinyitom az ablakot, az úszáshoz pedig meg kéne válni a téli bundától.

Ilyenkor jut eszembe, hogy otthon videóról is tudok tornászni, az orrom hegyét sem kell kidugnom a meleg kuckóból, mégis kellemesen át tudom magam mozgatni és mivel a testmozgás hőt termel, kevésbé fázom.

„ ”

Nagy mosollyal zárom az alkalmat, boldog vagyok, mert egy jót tornásztam, anélkül, hogy egy lépést is kellett volna tennem otthonról.

Dinamikus jóga kezdőknek is!

A jóga az egész testet egy időben mozgatja át!

A jógának pedig más mozgás formákkal szemben megvan az a hatalmas előnye, hogy az egész testet egy időben mozgatja át, felfrissül a vérkeringés, kinyúlnak a megfeszült és fáradt izmok, lassanként élet költözik az el gémberedett végtagokba, eddig nem ismert izomcsoportok illetve azok helyéről veszek tudomást hála a mozgás közbeni és utána jelentkező kellemes, munkát kísérő, mégis jól eső és elégedettséget sugalló fáradtságnak.

Nati stílusa számomra a képernyőn keresztül is frissítő, kellően kemény és karakán, mégsem annyira megerőltető, hogy egy abszolút kezdő ne tudja megcsinálni a mozdulatokat illetve ezekben az esetekben mindig javasol könnyítést, de meg sem fordul a fejemben hogy lecsaljam a mozdulatokat, mert nincs ott a hátam mögött. (Na jó igen néhány másodpercre, de aztán elillan) .Annyira kivételes oktató, hogy szinte olyan érzés, mintha szinte itt lenne élőben.

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022