Könyvajánló

2021. december 31.
péntek 03:33

Az őszinte szavak házának helye ♦ piszkozat

Az örök témák egyike a házas élet és a háztartó tevékenységek helyes, akarom mondani Isten felé vezető vallásos útjának meghatározása:

Az alapkő letételét követően

az ajtókeretet rögzítve megérkezik a pár a házba, melyet megelőzött a szem sarkából érkező erényes vagy félszeg, de ugyanakkor nőies pillantás. A GRIHA házat vagy lakóhelyet jelent, melyet kiegészít a haszta, mely egy hossz mértékegység, azaz GRIHASZTA. A védikus rendszer a házasság céljából tartott háztartók kifejezésre használja a grihaszta kifejezést. A grihinam feltételezhetően a biztos szóval illetet házat jelenti, más értelmezési tartomány talán az őszinte szavak házának helyére utal.

A Vrindávan szó,

az erényesség erdei virágából fűzött nőies szégyenlőségre is utal, mely a családos élet első és egyben mindenkori létezésének alapja. Mindeközben a szó végén található vana jelöli ezen terjeszkedő ligetnek végét, melyet akár vad elefántok vethetnek véget.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

A közös házban élők

9786158019750
MKTHK
25 000 Ft

egyetlen pillanat alatt elveszíthetik egymás iránti tiszteletüket és végül tapo-vana, azaz a visszavonulás erdejébe találhatják magukat.

A közös házba költözés célja nem változik,

de a két szerep közül a női az melynek fordulatai Önmagát is meglepik, míg a férfi alapzat tartó szerepe nem csökken még a sírban sem. A két szerep nem felcserélhető. A kötelesség tudat csupán csak a szakadék széle, hiszen a szeretet és a gyökeres kötöttség csupán addig tart, míg a természet adta feladatok ellátását egymás kezében biztosnak tudja a tudatos élőlény.

„ ”

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022