Az esemény ingyenes.

Tai Chi nyílt nap a Margitszigeten

Yang Family Tai Chi Chuan Hungary csapata alapozó órát tart a Margitszigeti Jóga szervezésében.

Kezdőknek és újra kezdőknek egyaránt!

VADAS MIHÁLY a Yang Family Tai Chi Chuan Hungary vezető oktatója 2 órás Tai Chi alapoktatást tart a Margitszigeten. A kezdők és újra kezdők megismerkedhetnek és az oktató irányítása alatt gyakorolhatják a Tai Chi 10 alap mozdulatát. A nyílt napot egy alapozó tanfolyam követ, melyen a résztvevők elsajátíthatják a formális alapmozdulatok sorrendjét és technikáját. A tanfolyam havi díja 10 000 Ft.

További részletek:

Tai Chi a Margitszigeten

Yang Tai Chi Forma, 10 mozdulat, könnyen elsajátítható, rövid formagyakorlat, otthon önállóan is végezhető.

„ Gyakran nehéz megérteni, mi is az a belső erő, viszont sokkal könnyebb megtapasztalni. A magyarázatok sokfélék lehetnek, másképp áll hozzá a tudomány, a pszichológia, az indiai vagy kínai hagyomány, mégis lényegét tekintve ugyanarról beszélnek, arról, amit saját élményeinkre támaszkodva mi is fe”

VADAS MIHÁLY

Tai Chi Margitsziget

Vadas Mihály

A Yang Family Tai Chuan magyarországi instruktora, A Magyarországi Taijiquan Egyesület Elnöke. A Színház és Filmművészeti Főiskolán végzett Tv – rendező, az MTV – ben volt főszerkesztő, programigazgató.

Tai Chi Chuant több mint 30 éve tanul, illetve tanít. Több nemzetközi szemináriumot, tábort vezetett, könyvet és videókat adott ki, sokszoros VB, VK, EB győztes és Magyar Bajnok. Mantak Chia Gyógyító Tao rendszerét évek óta tanulmányozza és oktatja. Rendszeresen szerepel televíziókban, publikál, tart előadásokat. Fő tevékenysége kelet és nyugat hagyományait, eredményeit ötvözve egy olyan gyakorlati módszer kidolgozása, amely a legkorszerűbb módon segít a 21. század emberének a személyiségintegrációban, a helyes kapcsolatok kialakításában, a megfelelő tapasztalatok, a „saját élmény” megszerzésében. 2007 – ben találkozott Yang Zhenduo nagymesterrel, Yang Jun mestertől 2008 óta tanul. 2009 - óta a Yang Family Tai Chuan magyarországi instruktora.

Kérdésed van, információra van szükséged?

Kattints az arcképre! (chat)

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány
KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
1033 Laktanya u. 4. - Feelwell Centrum