2020. december 08.
kedd 19:25

A szavak titka - szvasztika ♦ piszkozat

A magyar nyelv sokoldalúsága kiemelkedő, hiszen egy szónak pazarnyi számtalan jelentése van.

Ahogyan az anya és az apa kifejezés is (végül) megjelöl valakit vagy valakiket, akiket a szó megillet. A szvasztika a gyakorlatban azt jelenti, hogy a szavak titka mögött megjelenő teljes igazság. Mivel ez a cikk is, a dicsőséges Srímad Bhágavatam szemszögéből íródik, ezért vizsgáljuk hát a szót úgy, hogy elvonatkoztatunk a történelem által nyilvánvalóvá jelképhasználattól. (bármit is jelentsen ez)

Szóval a szó tágabb értelemben azt jelentheti, hogy a teljes tudás birtokában megszüntethető az élet és ennek titkával az élet végén mindenki rendelkezik és rendelkezhet. Nagyon szélsőséges értelemben azt jelenti, hogy kérhető az öngyilkosság. Ez a nézet már igen káros lehet az olvasó számára, ezért témaváltásként nézzük a következő bekezdést:

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

A tudás, mellyel rendelkezhet mindenki, megjutalmazza azt, aki helyesen jár és az emberi élet értékeit figyelembe cselekszik. A szvasztika szó tehát a ritkaságokra vonatkozó gyümölcs learatására szolgáló, örök érvényű szó, melyet csupán generációk erőfeszítéséből fakadó és átölelő értéket teremtők birtokolnak.

„ ”

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022