2022. január 25.
kedd 03:07

Menedzsment a szürke zónában - könyvajánló ♦ piszkozat

Léteznek megérintő pillanatok, melyekre az emberi idegrendszer teljes egésze ingerülettel válaszol és ezen pillanatot bármikor képes felidézni.

Kicsit szűkebb mederbe terelve a gondolatsorok betűszedését,:

van egy film a NetFlIX-en, melynek tartalma nagybefektetői környezetet mutat be pályakezdő fiatalokkal. Ebben az alkotásban is sok élmény mutatkozik meg, mely igazán magával ragadó és néhol festői is. Van egy jelenet, ahol a (fő)szereplő munkaidővége előtt elégedetten feláll a tőzsdei zajjal árasztott igazán nagy belmagassággal rendelkező terem közepéből és kis növése ellenére teljes belső mosollyal és elégedettséggel távozik. A film/sorozat címe: Ipar (Industry) 8

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

Kép forrása:

Ez a könyv is olyan,

mint az említett pillanat. Egy oldalon pont leírja azt ami az adott környezetben szükséges és pont úgy, ahogyan azt emberi léptékben érdemes megfogalmazni. Minden kedvelt könyvet, (ezt is,) névjegykártya tartóban hordozható jegyzetként viszem magammal, a következő pillanatra. // mint a minap(i) a MOL benzinkúti találkozások egyikében tettem azt. Üdv a fedélzeten.

Visszatérve a könyv lapjaira:

Az egyetlen amit tehetsz, hogy elkötelezed magad, hogy amikor mindenki már a halálba kísérő úton tapsol az erőfeszítésed sikertelenségén, ott felemeled a kezed és táncolsz egy másik dallamot, amitől végleg megtörik a taps dallama.

Érdemes ezt a könyvet úgy olvasni, hogy közben feldolgozod a filmben látottakat.

„ ”

Ipar - Hamarosan az HBO GO-n

Regisztrálj az #HBO​ GO-ra és

élvezd a legjobb sorozatokat és filmeket online.

Csatlakozz az HBO közösségéhez!

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022