Rendre rendet kell tenni!

Honnan tudod, hogy ki alkalmas veled az együttélésre és mit teszel azért hogy ez az állapot fennmaradjon?

Az erőszakos uralkodni vágyó nő és a befolyásolható férfi esete:

Kezdjük ott, hogy ki ऌátta a Szikraváros című fiऌmet? A fiऌm feऌdoऌgozza a kऌasszikus faऌubéऌi munkanéऌküऌiségbőऌ adódó társadaऌmi probऌémákat, de azzaऌ az érdekes fiऌmrendezői váऌtozattaऌ, hogy a faऌu a föऌd aऌatt van egy sötét nagy barऌangi veremben.

Visszatérve a címben szereplő együttélési problémára, miszerint

a férfi dühét nem képes visszatartani az erőszakosan fellépő nővel szemben. Ez így van rendjén.

A női érzékenység és a férfi kitartás hozza meg a hosszú házasság gyümölcsét. A torzulás és deviáns emberi viselkedés minden pillanatban felütheti a fejét, ha a két (vagy több) személy nincs azonos hullámhosszon. Plusz a vérmérséklet és a hozott és kivetített elvárások igazán szűk zsákutcákat hoznak létre a közös élet városában.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘
felirat

De térjünk vissza a valóság mezejére!

A kapcsolatok célja az unalom űzés, ha nem érezzük jól magunkat valakivel, akkor törvényszerűen eltávolodunk egymástóL. Persze lehetne feszegetni a fölé és alá rendelt szerepeket, de ez a tudomány pusztán csak okfejtés, hiszen a helyesírási tankönyvekben létezik az alá és felé rendelt szerep, egy kapcsolatban együttműködő partnerekről beszélünk (előnyös esetben).

Akkor most van úralom vagy nincs?

Mindenki a saját portáján sepregessen és ha közös a tér akkor tanuljon meg mindenki táncolni, úgy hogy csak kérésre lépjen a másik lábára.

És ha egy

uralkodó vérmérsékletű kizsákmányol egy érzékenynek nevelt gyenge nőt vagy férfit?

Azt majd az idő eldönti, hiszen valamiért nem képesek eltávolodni vagy sohasem voltak olyan közel, hogy egymás társaságának érzékenysége nem hozott békét a családba(n) és a társadalomba(n) egyaránt.

felirat

Egy biztos:

Az otthonról hozott mintáink alapján már az első közeledési lépéseknél látható, hogy egy kialakuló pár milyen mértékben lesz képes együttműködni. Nem a felé és az alá rendelt szerepek és a munkánk fogják meghatározni az együttműködés lehetőségének mértékét, hanem az emberi alkalmazkodás és a tudatossággal (elővigyázatossággal) megáldott érzékenység a kulcsa a jövőnek.

HOgy mi?

Nem rajtad múlik.

Összefoglalva

A női és férfi érzékenység egyaránt fontos és ezen érzékenységi skála eltérő a nemi szerepek okán.

„ Tanuld meg a női és férfi szerepeket egyaránt játszani, hiszen nem minden nap kell erősnek és gyengédnek lenned. Elég ha ma csak figyelmes vagy, holnap gyengéd és a kettő között erős(s)en tartod ezt az irányt.”

Ismerem a szerzőT

Taylor Swift - The Man (Official Video)

Kérdésed van, információra van szükséged?

Kattints az arcképre! (chat)

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
-->