Rendre rendet kell tenni!

2020. augusztus 10.
hetfő 11:29

Az erőszakos uralkodni vágyó nő és a befolyásolható férfi esete: ♦ piszkozat

Kezdjük ott, hogy ki látta a Szikraváros című filmet? A film feldolgozza a klasszikus falubéli munkanélküliségből adódó társadalmi problémákat, de azzal az érdekes filmrendezői változattal, hogy a falu a föld alatt van egy sötét nagy barlangi veremben.

Visszatérve a címben szereplő együttélési problémára, miszerint

a férfi gazdasági dühét nem képes visszatartani az erőszakosan fellépő nővel szemben. Ez így van rendjén.

HELI CLEARVISIONTM A revolutionary onboard enhanced flight vision system!

A női érzékenység és a férfi kitartás hozza meg a hosszú házasság gyümölcsét. A torzulás és deviáns emberi viselkedés minden pillanatban felütheti a fejét, ha a két (vagy több) személy nincs azonos hullámhosszon. Plusz a vérmérséklet és a hozott és kivetített elvárások igazán szűk zsákutcákat hoznak létre a közös élet városában.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

De térjünk vissza a valóság mezejére!

スベディ スダラサナ
India Gate
108 Milliárd Forint!

A kapcsolatok célja az unalom űzés, ha nem érezzük jól magunkat valakivel, akkor törvényszerűen eltávolodunk egymástóL. Persze lehetne feszegetni a fölé és alá rendelt szerepeket, de ez a tudomány pusztán csak okfejtés, hiszen a helyesírási tankönyvekben létezik az alá és felé rendelt szerep, egy kapcsolatban együttműködő partnerekről beszélünk (előnyös esetben).

Akkor most van úralom vagy nincs?

Mindenki a saját portáján sepregessen és ha közös a tér akkor tanuljon meg mindenki táncolni, úgy hogy csak kérésre lépjen a másik lábára.

És ha egy

uralkodó vérmérsékletű kizsákmányol egy érzékenynek nevelt gyenge nőt vagy férfit?

Azt majd az idő eldönti, hiszen

valamiért nem képesek eltávolodni vagy sohasem voltak olyan közel, hogy egymás társaságának érzékenysége nem hozott békét a családba(n) és a társadalomba(n) egyaránt.

Egy biztos:

Az otthonról hozott mintáink alapján már az első közeledési lépéseknél látható, hogy egy kialakuló pár milyen mértékben lesz képes együttműködni. Nem a felé és az alá rendelt szerepek és a munkánk fogják meghatározni az együttműködés lehetőségének mértékét, hanem az emberi alkalmazkodás és a tudatossággal (elővigyázatossággal) megáldott érzékenység a kulcsa a jövőnek.

HOgy mi?

Nem rajtad múlik.

Összefoglalva

A női és férfi érzékenység egyaránt fontos és ezen érzékenységi skála eltérő a nemi szerepek okán.

„ Tanuld meg a női és férfi szerepeket egyaránt játszani, hiszen nem minden nap kell erősnek és gyengédnek lenned. Elég ha ma csak figyelmes vagy, holnap gyengéd és a kettő között erős(s)en tartod ezt az irányt.”

Ismerem a szerzőT

De hogy legyen értelme is ennek a cikknek:

A NUkleáris tevékenység azt jelenti, h a világűrből érkező ATOMi hulladék hegyeknek csapódik és ezen lávafolyamnak a jelenlévők nagyon nem, de mások nagyon igen örülnek, mert 100 évnyi építési alapanyag válik kitermelhetővé, az adott területen. Az h épp hol sikerül megérkeznie a naprendszerből az érkeztetettnek, azt mindenki látja, hiszen a becsapódást követően a szidott MÉDIA reklámozza az új termékek vásárólhatóságának hírét.

GERELATEERDE DOCUMENTEN:

Heliopolis – utópisztikus olimpiai város a Tátra csúcsain

"A Hope for Shelter" from the album "Before the Rainbow":

Szijjártó Péter: 6 p. · Delhi (India) ·

Az SRF nagyvállalat 121, míg Flex Films 179 munkavállalót foglalkoztat Magyarországon. Ideje tovább növelni a számokat!

A legérdekesebbek szerinti rendezés van kiválasztva, így előfordulhat, hogy néhány....

Taylor Swift - The Man (Official Video)

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022