2019. január 06.
vasarnap 09:00

Szakítás után

új szerelem született

Szakítás után a legjobb orvosság egy jó kis Astanga jóga!

Mindannyiunk túl esett már szakításon, tudjátok milyen „fantasztikus” érzés is ez… De kinek mi a legjobb orvosság rá? Majd az idő mindent begyógyít, meg a telesírt papírzsepik fagyit majszolva a romantikus film előtt és csak enni és önsajnálkozni?! Hát nem!!! Mondok egy sokkal tutibb csodaszert! JÓGÁZZ!!!

Szedd össze Magad, adj bele mindent, hidd el, hipp-hopp rendbe tesz! Tapasztalatból mondom, szakítás másnapján lemenni jógázni, az egyik legjobb döntésem volt… Kőkeményen összerakott, beleadtam mindent, kiadtam a dühöm, a belső feszültségemet, úgy elfáradtam, hogy relaxációban kifolytak a könnyeim is, de a testemben megéreztem a megkönnyebbülést és az erőt, ezáltal a lelkem is erősödött folyamatosan.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

Új szerelem született

Fantasztikus támogató közösséget ismertem meg a Margitszigeti Jóga Közösségében, csodás barátokat kaptam azáltal, hogy a felszabadult időmet a jógázásba vetettem bele. A testem és a lelkem erősödött, fejlődtem a jógában, melyet magam is megéreztem, az önismereti út egyre nagyobb mélységeket és magaslatokat tárt fel bennem, a béke állapotát egyre többször tapasztaltam meg és a lelkem szárnyalt egy-egy óra után. A testem egészségesebb lett, szemmel láthattam az átalakulását, melytől nőtt az önbizalmam is, a rendszeres jógázás hamar meghozta a változás eredményét, mind testi-lelki-szellemi síkon egyaránt, teljesen átalakultam, újjászülettem. Új szerelem született, melynek a neve az Astanga nevet viseli!

Ne pazarold az időt önsajnálatra

Imádom a szabadtéri jógázást, a napsütést, Földanya békéjét, és hatalmas megtartó erejét, a madárcsicsergést, a friss levegőt, a gondolataidat elfújja a lágy frissítő szellő, továbbsuhan minden bú és bánat, óra után marad a felszabadult boldogság érzése és rájössz, milyen csodálatos is az ÉLET, telis teli van csodákkal, csak vedd észre a jelenben, nézz körül és lásd meg! Minden pillanatban ott van, ne pazarold az időt önsajnálatra, lépj tovább, áll fel és élvezd, hogy ÉLSZ! Nincs szükséged senkire, hogy boldog légy, ne mástól várd a boldogságod és ne függj senkitől! Na jó, lehet időnként függök a jógától is, de ez velem van, bárhol, bármikor, amikor éppen szeretném vagy ha érzem, hogy szükségem van rá. Jógára fel és nézz fel az égre egy Utkatászana közben akár egy szívecske felhőt is megláthatsz, hiszen körbe vesznek minket a csodák, Rajtad múlik mire hangolod Magad, hangolódj a boldogságra!

„ A búcsú nélküli szerelem soha nem ér véget.”

Holly Hill

Szabadtéri Jóga


KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Névnapi nyereményjáték!