Könyvajánló

2022. augusztus 21.
vasarnap 13:18

SPOTLIGHT ON BRITAIN SECOND EDITION ♦ piszkozat

Egy csodálatos és egyben tiszta, valóban egyedi , új és érintetlen könyvet és tanulási metódust tudok most a számodra be(meg)mutatni.

Mint ismeretes a hang és a nyelv keveredés csupán~

akkor erényesen eltérő a valóságtól, ha azt más földrajzi magasságokban és elsősorban más földrajzi szokások okozta területen képzeljük el. A lényeg minden esetben ugyanaz: a mozgáshoz kapcsolt hangok, szavak, utasítások minden esetben erős torokhang és nyelvet a fogakhoz ütköztető képzéssel jönnek létre. Ezért és ennek következtében a nyelvtanulás első lépésében a közös nyelv a tárgyak mozgatásához kapcsolódó témakörök. Minden más már csupán lírai és szakmához kapcsolódó „nem létező” vagy csak bizonyos szakmai körökben jól értelmezhető eljárásokat megértető és egy rövid mozaikszó alkotta eljárásból létrehozott csak gyakorlással elsajátítható gyűjtemény.

A programozói élet is ilyen, elsőként megtanultunk

adatokat tárolni, feldolgozni és egy másik gép segítségével másik helyen lévő szemmel jól olvasható kijelzőre tenni. Ezt akár úgy is tehettük volna, hogy leírjuk vagy lefestjük mindazt, amit közölni szeretnénk és megmutatjuk a beszélgető partnerünknek.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘
Mikor lesz kész a felirat?

A nyelvtanulás elsődleges és végső soron

963 13 28910
Corvina 1989
80 000 Ft / hó
Oxford OX26DP

egyetlen útvonala a látottak elmesélése szóban és végül írásban. Tudni kell és végtére is egyetlen igazság az élet területén, hogy 32 festmény segítségével szinte minden probléma vagy annak megoldása kifejezésre juttatható bármilyen nyelvről is beszélünk.

A tudás tárháza, ezért csupán

egy festmények gyűjteményét tartalmazó kártyapakli, melyet magunkkal viszünk utazásunk során és már csak beszéltetni kell az idegen ország szülötteit.

A beszédet rögzítve hangfelvételre és később

  • szisztematikusan szétdarabolva azt
  • képessé válik az ember a technológiát használva folytatni a tanulást.

Ezen könyv kiegészítője a 2021-ben indított Margitszigeti Jóga fejlesztése is,

mely már lektorált szövegekben található kifejezésekhez tartozó hangok rögzítésével és ezen kifejezésekhez tartozó szövegtár és infógrafika megalkotásával foglalkozik:

Mikor lesz kész a felirat?

A honlapba integrálható eljárás teszteléséhez most csatlakozhatsz a linkre kattintva:

„ ”

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022