Ez a cikk a benne szereplő videó egy részletének kivonata.

2019. január 01.
kedd 21:07

Sorsfordító profetikus álmok ♦ piszkozat

Rövid a klip és rendkívül intenzív. Ilyenből nincs sok.

Nyugodtan felejtsük el azt, ami éjszaka történt

Az álom és az ébrenlét különböző! Takarítsuk meg magunkat az álmoktól minden reggel a meditáció szent vízével és utána kezdjük el a nappali teendőinket. Nyugodtan felejtsük el azt, ami éjszaka történt. Még akkor is, ha az éjszakai álom gazdagabb, illetve élettel telibb mint a nappali? Persze, most gondold el: egy gazdag, fantasztikus piaci vásárlás után a hátizsákodban 25 kiló válogatott gyümölcs van, de te úgy gondolod, hogy aznap futóedzést tartasz. Nem kéne letenni és úgy futni egy kört? Szóval dolgozzuk fel az álmainkat bátran a meditáció tiszta éberségében!

Sokféle álmunk van

Van a töltött káposztás, bikás kergetős álom. Van az idő beosztásomat rendbe rakó fél éber állapot, hogy mire fölérsz, az éber állapotban az "Android" rendezett mindent. Van egy csomó ilyen tudat tisztító álom: (pl.) hogy MI LETT VOLNA HA! és ezeket képletesen végig játszod.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

Profetikus tartalmú álmok

Sokféle álom van, ha össze akarod egy picikét szedni, és praktikusan csoportosítani (ahány tanító annyiféle csoportosítás van), az egyik a fizikai tisztulás álma, a másik a lelki tisztulás álma, és a harmadik az a fajta tudatosságot növelő vagy PROFETIKUS ÁLOM, amit egyszerűen, tisztán, de nagyon gazdagon vissza hozol az ébrenlét állapotában. Na azt meg kell nézni! Többször is! Rövid a klip és rendkívül intenzív, és nem a képanyag intenzív - hanganyag általában nincs hozzá - hanem az, ami mögötte van, az összes olyan tudattalan tartalom, amitől az bejött.

Mi ez?

Ha ránézel egy szótlan belső kérdéssel: MI EZ?, akkor felfedi magát, és kinyitja önmagát. Ha többször végig nézed, akkor az összes olyan tartalom kinyílik, amitől az neked akkor üzenet, sőt tanítás!

Ilyenből nincs sok!

Ez olyan, mintha nem is te lennél, mintha teljesen más forrásból jött volna, mint a mindennapjaidnak a kombinatív anyaga. Ezek az álmok fontosak és értékesek, ezek az úgynevezett sorsfordító álmok. Ha tényleg meghallgatod az üzenetet belül, meglátod a jelentést belül, akkor önmagad tudod a sorsodat a kezedbe venni. Ilyenből nincs sok. Van úgy, hogy egy életben kettő-három ilyen van, és kész! Minél kevesebb korrekcióra szorul a sors, minél inkább az utadat járod, annál kevesebb ilyen álom van, hiszen annál kevésbé kell beleszólni abba, amit csinálsz.

Rossz útra tévednél?

Úgyhogy, ha aktívan gyakorlunk, meditációval, szellemi kulturával foglalkozunk, akkor ezekre az álmokra előbb-utóbb nincsen szükség, de ha az ember elbitangolna, és rossz útra tévedne, akkor először a meditatív állapotban kap egy üzenetet: "HELLÓ! NEM ÍGY KÉNE, most még szólok. Nehogy a fal adja a másikat, külső események formájában." Ha meditatív gyakorlat nincs, akkor az álom még fölszól, hogy ha lelkileg-fizikailag nem gátolom le, de le is lehet gátolni.

Visszatérő álmok

Nagyon sok érzékszervi ragaszkodás, szenvedélybetegség, lelki szűkülés pontosan azért van, hogy nehogy meglássam amit a mély tudatom, a mélyebb szellemi üzenetem hordoz. Nehogy meglássam, mert akkor meg kellene változnom, és nem tarthatnám a saját komfortzónámat. Nem tarthatnám önképemet, az eddig jól bevált önsors rontásomat. Ha meglátom, akkor ez kényszerítő erejű, mert a tapasztalatomat senki és semmi nem veheti el. Az enyém! Ez az imperativus, ezért szoktunk menekülni előle. Viszont, ha az ember kellő alázattal, kellő önzetlenséggel, kellő alkalmazkodással meglátja és feldolgozza ezeket, akkor előbb-utóbb meglátja, hogy miért született, mi az útja, mi a helyes döntés ahhoz, hogy ezt az inkarnációt beteljesítse, maga és mások számára egyaránt. A rendszeresen ismétlődő, visszatérő álmok megoldatlan házi feladatok.

„ ”

Chong An Sunim - 2016 04 22 Hosszúhetény

Forrás

A kivonat a videó 7-12 perceiből készült.

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022