2018. november 23.
péntek 11:42

Sivánanda tallér ♦ piszkozat

A sütőt 200 fokra előmelegítjük. Az összetevőket alaposan összekeverjük, és annyi vizet adunk hozzá, hogy kemény állagú legyen. Púpozott evőkanálnyi adagokat tegyünk a kiolajozott tepsire, majd lapítsuk őket korongokra. Süssük 10-15 percig, amíg a szélük aranybarna lesz. Kb. 12 db tallér lesz belőle.

Hozzávalók: 250 g zabpehely 110 g teljes kiőrlésű liszt 50 g mazsola 50 g nyers, sótlan földimogyoró ízléstől függően, kb. 80 g méz, 1 púpozott tk őrölt fahéj, 1 púpozott tk őrölt gyömbér, 1 púpozott tk őrölt szerecsendió, fél tk sütőpor, csipet só, 200 ml kókuszolaj, 200 ml víz (lehet tej is, ha nem vagy vegán)

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

„ ”

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022