Könyvajánló

2022. június 03.
péntek 14:54

Nem kétlépésből áll a gyógyulás arca : A sokarcú AllErgiA! A dialízis elkerülhető: ♦ piszkozat

A legnehezebb a mérggel gyógyító könyveket jó színben feltüntetni, hiszen tudjuk, hogy egy adaggal több már végleges károkat okoz, egy adaggal kevesebb meg megállíthatatlan vágyat.

Dr. KellerMann Aranka Terézia könyvét tartom a kezemben,

amihez kiegészítésképpen Szabó Gyuri bácsi - ismertebb nevén a füvesember - hanganyagait hallgatom. Isten igazából, a könyveket csak gyógyításra használatos eszközként engedélyezném - ezek után - megvételre, a többi sületlenség miért kerül papírra? Érthetetlen. A fájdalom okozta tudásra vágyódás csak a kezdet, de (!nem) elkerülhető a pusztulás, csupán a vegyi károkat kell elkerülni, negálni, a vacsorát negligálni.

Szabó Gyuribácsi megerősíti, hogy

minden szervnek megvan a vele azonos gyógyító és tisztító gyógynövénye, - abban az esetben - ha helyesen ismerjük ezen növények szárítás utáni adagolását és főzetét kigyógyíthatjuk az adott együttműködő szerv együttes bizonyos pólusait és visszaadhatjuk az egészséges működést, azaz a hosszú életet. Csupán a hibás életvitelt kell megszüntetni.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

A tudás, melyre szükségünk van nem olcsó,

διάλυσι
963 217 237 X
Bellresearch Kft.
5000 Ft
5998644701153

de nem is elérhetetlen. Minden testi működés izolálható egy bizonyos kényszer által meggyógyítható. Azon tevékenység, melynek hatására a szervezet képes fokuszált állapotba kerülni egy bizonyos szervi gyógyításhoz igen magas tudomány.

Első lépés a fogyás,

második lépés a szükségtelen ételek elhagyása, a kívánt és megrögzött gondolatok tisztítása és ez - és ezzel megegyező - meghaladó időben a helyes gyógynövény főzet kimérése és kúraszerű fogyasztása, lehetőleg a friss termési időszakban. Ne feledjük!: őszi éjjel izzik a galagonya, izzik a galagonya ruhája.

Ezzel el is érkeztünk a (k)lényeges ponthoz,

azon ételek, illatok és fogyasztható növények tárházának ismerete elengedhetetlenné válik az életszakasz második periódusában. Ha nőként olvasod a cikket, akkor érteni kell, hogy ez az életszakasz az utódnemzésre vonatkozik, férfiként pedig három részre tagozódik, a nemzés kezdete, bekövetkezése és végül az unokák megjelenésének időszakára.

Ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy

a keserű és fanyar ízek mindenkinél mást jelenteken és aktiválnak.

Ugyanakkor, a Margitszigeti Jóga egy mozgással kapcsolatos oldal, ezért

mi elsősorban arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy miden szerv bizonyos tekintetben stimulálható, azaz összenyomható a fájdalom pontig, de ha túltömött állapotban teszed mindezt, akkor a szerv (alul/felül)működésének állapotát vagy a szakadékba vagy a fellegekbe lehet repíteni.

Ezért és ennek következtében,

akkor kezd és fejezd be a mozgást, ha azt képes vagy üres gyomorra végezni és akkor egyél, ha már a szomjúság okozta víz pótlás megmordul a hasadban.

Ha így teszel,

nem lesz gondod a belső ízválasztás okozta pillanatnyi kívánalommal, mert az a test hívja porondra és nem egy könyv, amit egy helyen egy élet alatt valaki túlhangsúlyozott és a nyomda által pénzügyi világ számára értékes termékké farigcsált.

„ ”

A füvesember titkai … Bükki füvesember Szabó Gyuri bácsi előadása

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022