Mit ér a turizmus a generációnknak?

Hogyan magyarázod el a gyereknek az Ő általa könnyen felfoghatót egy szobor előtt állva?

Az idegenvezetők szövegkönyve!

A most következő Srímad-Bhágavatam könyvajánऌóhoz igazi ऌemondásokat, böjtnapokat keऌऌett végeznünk, meऌynek következtében többször is १0 kiऌót fogytunk. A sorok megértéséhez nem a szabáऌyok betartása vezeti az oऌvasót, hanem az éऌetviteऌ megváऌtoztatása.

Lássunk is neki: Első tétel, hogy azt feltételezzük, hogy

egy cirkuszban vagyunk és az idegenvezetők akiket tirtháknak neveznek, körbevezetnek minket a trithanam helyen, azaz a zarándokhelyen.

Ezen zarándokhelyen láthatóak

szobrok, amelyekről az idegenvezetők szóvirág alkalmazásával beszélnek, Ők maguk is belemerülve saját transzendentális, azaz végtelenül megfoghatatlan elbeszélésükbe. Ezen elbeszélés alapjai mindig is rendkívüli bőkezűségről adnak/adtak tanubizonyságot. Ezen elbeszélések gyakran énekkel kisért mérnöki megfontoltsággal rendezett tudástárral van felvértezve.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘
felirat

A Krisna tudat által közvetített tudástár

egy vallási rendszerbe ágyazott kultúrával megerősített tudástár, melynek teljes tárháza ott lehet a polcodon. A BBT könyvekben található több ezer éves tudás magjai elérhetők magyar nyelven is.

Ezen egzotikusnak tartott nyelven

írva vagyon és mesélve a test és az univerzum működése ugyanazon pillanatban.

A fentiek megerősítéseként

érdemes tanulmányozni a Srímad-Bhágavatam 2. ének 6. fejezetének 6. versét, ahol említésre kerül többek között, hogy a körömbe végződnek az idegrostok.

Srímad-Bhágavatam 2. ének 6. fejezetének 6. vers

HG Jahnavi Devi Dasi - Rámacsandra Raghuvíra (www.divali.hu)

Kérdésed van, információra van szükséged?

Kattints az arcképre! (chat)

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
-->