50 teljes értékű jógaóra került feltöltésre:

2021. március 23.
kedd 18:19

Soha nem lesz olyan az online jógaóra, mint a szabadban tartott, de mégis életmentő! ♦ piszkozat

Saját testsúlyos edzés nőknek otthon - 40 perces szabadtéri jógaóra videók a mentális és testi egészségért.

A kijárási korlátozás hatással van a mentális egészségre

A kijárási korlátozás társadalmi elszigeteltséget, stresszt és depressziót okozott az emberek jelentős részénél. A legtöbben állandó szorongásról, magányról és stresszről számoltak be, amik erősebben jelennek meg, mint a félelem a konkrét betegségtől. A mentálhigiénés szakemberek arra figyelmeztetnek, hogy most jelentősen növekszik azok száma, akik szoronganak, akik aggódnak a megélhetésük és a jövőjük miatt, és fennáll a veszély, hogy megnövekszik az öngyilkosságok száma. Ráadásul erre vonatkozóan vannak adatok is, hiszen a 2003-as SARS-járvány után is kiugróan magas lett az öngyilkosságok száma. Ezeket pedig csak úgy lehetne csökkenteni, ha minél gyorsabban szakszerű segítséghez jutnának az emberek. Ahhoz hogy ne jussunk el erre a betegségi szintre, azt javasolják a szakemberek, hogy rendszeresen mozogjunk. De hogyan?

Saját testsúlyos edzés otthon

Az otthoni testmozgás idegen lehet számos ember számára, de ebben a nehéz időben mégis életmentő lehet. Számos fitnesz eszköz beszerezhető otthoni használatra is (óvatosan velük, nem veszélytelenek -videó-: ), de ha nincs helyünk és pénzünk, akkor végezhetünk saját testsúlyos edzést. Dinamikus jógaórák simán felérnek egy edzéssel, de annál több értékkel is rendelkeznek. Számtalan eszköz nélküli saját testsúlyos nyújtó, és erősítő jógaórát találunk a neten, de a Margitszigeti Jóga YouTube csatornájára is már közel 50 teljes értékű jógaóra került feltöltésre:

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘

A YouTubra feltöltött jógaórák több korosztály igényét is kielégítik, található köztük kimondottan kezdőknek szóló, és a kondiban lévők számára teljes testet átmozgató erősítő óra is.

Kiválogattuk a legnézettebbeket:

  • MJ28 Igazán kezdő jóga a Margitszigeten
  • MJ10 Csípőnyitó vinyásza jóga a szabadban
  • MJ12 Erősítő jóga magyarul
  • MJ39 40 perces kezdő hatha flow
  • MJ16 Intenzív erősítő dinamikus jóga, 40 perces

Mitől különlegesek ezek a felvételek?

A feltöltésre került jógaórák nagy létszámú közönségnek tartott órák, melyeket a Margit-szigeten vettünk fel. Tartalmazzák az órán elhangzott utasításokat, interakciókat, a nevetéseket, a madárcsicsergést, a nap melegét és a nyár hangulatát, ezért gyakorlás közben közelebb érezhetjük magunkat a természethez és a közös gyakorláshoz.

„ ”

Jóga a szabadban TELJES FILM (DVD)

Kép forrása (liszensz): lEU011dGjbk

Sportos nő ül az asztalon csukott szemmel és meditál - hu.depositphotos.com Kowalsky meg a Vega @ Miskolci Sörfesztivál 2017

Kowalsky meg a Vega - Varázsszavak LIVE

1138 Budapest, Margitsziget szállodák, Zielinski Szilárd sétány

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130
Eseménynaptár 2022